TAKŠNO JE ŽIVLJENJE 'SPONZORUŠE': Ima vse, kar si poželi, le revnega fanta ne

Svet

27-letna Beograjčanka Anđela S. je odkrito spregovorila o življenju 'sponzoruše'. Kdo pa sploh so 'sponzoruše'? To so ženske, ki imajo rade drage stvari, od avtomobilov do nakita in oblek, predvsem pa imajo rade, da jim jih kupujejo moški. 'Sovražijo' pa revne fante. 

Fotografija je simbolična.

Anđela je že pri 18. letih prvič obiskala lepotnega kirurga, v naslednjih letih pa si je že trikrat povečala prsi, operirala nos, odebelila ustnice, dvignila ličnice, vstavila umetne zobe in si tetovirala obrvi.

"Večina ljudi meni, da sem 'sponzoruša', a me niti malo ne moti. V resnici sem le imela srečo, da sem vedno bila v zvezi z bogatimi moškimi, ki pogosto tudi sami želijo biti ob takih ženskah, kot sem jaz. Lepota stane, prav tako njeno vzdrževanje, oni pa imajo denar, s katerim mi to omogočijo," je pojasnila Anđela in dodala, da se od svojih vrstnic razlikuje le po tem, da ima izredno bogatega partnerja.

"Moje življenje je povsem enako življenju drugih Beograjčank. Razlika je le v tem, da si morda lahko privoščim več stvari. Pogosto zahajam v drage lokale, jem večinoma le v restavracijah in ne doma, hodim po nakupih. Sicer pa sem zaključila fakulteto, imam prijateljice, družino, celo nekaj problemov," je dejala za srbski portal Žena.

Njen običajen dan se prične s skupnim zajtrkom s partnerjem, nato pa se podata vsak po svojih opravkih. Njeni obsegajo obisk fitnesa, solarija ali frizerja ter pedikuro in manikuro. "Popijem kavo s prijateljicami, grem na sprehod s psom, nakupujem malenkosti, priskočim na pomoč staršem, če me potrebujejo. Aktivno se posvečam predvsem sebi." Med vikendi se zabava po nočnih klubih, pogosto pa s partnerjem odideta na krajši oddih.

Anđela pravi, da je prvega bogatega fanta dobila pri 17 letih. Od nje je bil starejši 20 let. Naučil naj bi jo, kako se 'ravna z ženskami', plačal ji je prve plastične operacije, redno ji je dajal denar in ji kupil vse, kar si je zaželela, pomagal pa je celo njeni družini. Po tej zvezi ni nikoli več imela 'normalnega' fanta, ampak le bogate. Iskreno je priznala, da je imela razmerja tudi z zaročenimi in celo poročenimi moškimi, a da ji to ne predstavlja ovire, če jo le zasipajo z denarjem in pozornostjo.

"Sicer se je zgodilo, da sem bila tudi z nekom, ki ni imel denarja, a je šlo le za zabavo. V resne zveze stopam le z bogatimi, zrelimi moškimi, ki so v življenju nekaj dosegli in ki mi lahko nudijo življenje, ki si ga želim in zaslužim. Rada imam draga oblačila in lagoden način življenja in v tem ne vidim ničesar slabega. Lahko se je zaljubiti v moškega, ki te obravnava kot kraljico, ne glede na videz in leta," pravi Anđela.

S trenutnim partnerjem sta skupaj dve leti in upa, da se bosta tudi poročila. Kupil ji je že avtomobil, draga darila, nakit in podaril velike denarne zneske, pogovarjata pa se tudi, da ji bo kupil stanovanje. Avto ji je kupil že prejšnji fant, a ga je po razhodu podarila bratu.

Sama ni zaposlena, saj, kot pravi, sta s fantom prišla do zaključka, da to 'ni dobra ideja'. "Zaradi službe sem bila vedno nesrečna in utrujena, nisem imela dovolj časa za partnerja. On želi, da sem mu vedno na razpolago." Kot je še dodala, ima že sedaj dovolj prihrankov in bo preskrbljena tudi, če ostane sama. "Poleg tega verjamem, da bi lahko spet kmalu dobila novega bogatega fanta – lepa sem in poznam ogromno ljudi. Do zdaj nisem nikoli bila samska dlje kot mesec dni," je zaključila svojo pripoved.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Komunisti, povsod so |  20 .11. 2019 ob  14: 20
Blišč in beda. Tale smrdi po sarmi na 30m, tako kot njeni sponzorji.