'TAKO TI JE, MALA': Nova predstava Tanje Ribič vas bo nasmejala do solz

Piran

Gledališče Tartini Piran bo v petek, 8. novembra, gostilo novo predstavo Tanje Ribič z naslovom 'Tako ti je, mala'. V prvem slovenskem ženskem stand up muzikalu, ki je že navdušil občinstvo po Sloveniji, boste izvedeli vse o drznih Zasavkah, samovšečnih Balkancih, neuspešnih ljubimcih in o njej, Tanji Ribič.

Igralka in pevka Tanja Ribič se je po dolgoletni karieri odločila na oder stopiti brez maske, z našiljenim jezikom in pogumom, da se pošali na svoj račun, na račun sonarodnjakov in južnih sosedov. V predstavi se boste tako do solz nasmejali njenim imitacijam, preobrazbam in iskreni izpovedi, kako je biti poročen z Bosancem in ob tem ostati resen.

Vsega tega in še več boste deležni ob prijetni in duhoviti spremljavi vrhunskega glasbenika Gorana Rukavine. Besedilo za prvi slovenski ženski stand up muzikal sta napisala Tanja Ribič in Rok Vilčnik, režisersko taktirko pa je poleg Ribičeve vihtel še njen mož Branko Đurić.

Občinstvo je predstavo odlično sprejelo. Revija Stop, denimo, je predstavo označila za "pravo uspešnico, ki je od prve do zadnje minute resnično navdušujoča. "Tanja Ribič navdušuje s humorjem in neverjetnimi preobrazbami ter dokazuje, da ji v komediji ni para," so dodali.

'Tako ti je, mala' se bo ta petek v Gledališču Tartini v Piranu pričela ob 19.30. Če se želite sprostiti in nasmejati do solz, nikar ne zamudite te priložnosti.

Deli novico: