TAKO SE JE ODVILO STRELJANJE PRED VLADNIM POSLOPJEM: Dostavljalec je imel gromozansko srečo! (VIDEO)

Svet

Jutarnji list je objavil posnetek ponedeljkovega dogajanja na Markovem trgu v Zagrebu, ko je 22-letnik z brzostrelko streljal proti vladnemu poslopju, pri tem pa ustrelil policista.

Posnetek prikazuje, kako se napadalec s počasnimi koraki približuje vhodu v vladno poslopje, naenkrat pa v policista nameri z brzostrelko in ga ustreli. V tej zgodbi pa je imel veliko srečo dostavljalec, ki je bil na trenutke izredno blizu strelcu, a je začuda ušel metku. Uspel se je skriti za avtomobil, kjer je ostal do konca streljanja.

Strelec po prvem streljanju 'izgine' s posnetka - odšel je namreč napolniti puško, da bi lahko nadaljeval s streljanjem. Načrte so mu nato prekrižali policisti, ki so pričeli streljati nazaj in napadalca pregnali, piše Jutranji list.

Spomnimo, da so mladega napadalca kmalu po streljanju našli mrtvega v bližini trga.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Eho |  17 .10. 2020 ob  23: 05
Škoda otroka, komaj 22 let, še brada mu ni začela rast za prav....Našuntali so ga stari pokvarjeni desničarji....Glavo so mu zmešali desničarji...Streljat na policaje je bedarija, streljat na politike je ravno tako noro....Policaji bodo veno branili oblast, ki smo jo sami izbrali, katero koli, levo ali desno, njim je vseeno in to je edino prav...Politike smo sami izbrali pa če nam je prav ali ne...Nismo jih prvič izbirali, če se ničesar nismo ves ta čas naučili kdo nam je kriv....