TAKO JE PRIŠLO DO VČERAJŠNJE NESREČE V KOPRU: Povzročitelj bo kazensko ovaden (FOTO)

Kronika

Včeraj se je na naše uredništvo obrnila zaskrbljena bralka, ki je v Kopru, nasproti stadiona Bonifika, opazila policijska, reševalna in gasilska vozila. Kot smo izvedeli že včeraj, sta trčila dva motorista. S Policijske uprave (PU) Koper so danes posredovali nekaj več podrobnosti.

Do nesreče na Ljubljanski cesti v Kopru je prišlo ob 12.56. Policisti so z ogledom ugotovili, da je 45-letni motorist pri zavijanju v levo spregledal 46-letnika, ki ga je v tistem času prehiteval. Slednji je zaradi trka padel po tleh in se pri tem hudo telesno poškodoval, odpeljan je bil v izolsko bolnišnico.

Zoper povzročitelja bo podana kazenska ovadba. Včeraj so nam koprski policisti sicer še povedali, da prisotnosti alkohola v krvi voznikov na kraju niso ugotovili, je pa bil odrejen strokovni pregled.

To pa ni bila edina včerajšnja prometna nesreča na območju PU Koper. Ob 17.29 je v Šalari 42-letna voznica osebnega avtomobila spregledala 18-letno voznico skuterja, na katerem je bila prav tako 18-letna sopotnica. Ženski na skuterju sta zaradi trka padli po cestišču in se pri tem lažje telesno poškodovali. Povzročiteljici so policisti na kraju izdali plačilni nalog.

BONUS VIDEO: Ste tudi vi želeli v otroštvu postati pilot?

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija