TABLETE SO GA SPREMENILE V GEJA: "Ko sem jih pričel piti, so me ženske nehale privlačiti"

Zdravje

"Privlačile so me ženske, ko sem pričel jemati te tablete, pa sem postal gej," je prepričan 23-letni Scott Purdy. Zdravila je pričel jemati po poškodbi noge in izgubil vse zanimanje za nežnejši spol. 

Scott Purdy

23-letni Scott Purdy iz angleškega Lincolnshira je prepričan, da so ga protibolečinske tablete spremenile v homoseksualca. Zdravila je pričel jemati, ko si je na kartingu zlomil nogo, takoj nato pa so ga prenehale privlačiti ženske, je povedal za Metro.

Takoj po tem ko je pričel jemati protibolečinske tablete Pregabalin priznane farmacevtske znamke Pfizer, je prekinil s svojim dekletom. Zanjo je izgubil namreč vse zanimanje, privlačiti pa so ga začeli moški. "Nikoli me niso zanimali moški. Ko sem bil mlajši, sem bil sicer malce radoveden, vse pa so spremenile te tablete. Po nekaj tednih uživanja sem ugotovil, da me moja punca ne privlači več," je priznal Purdy.

Scott z bivšo punco.

Tablete Pregabalin se uporabljajo pri zdravljenju epilepsije, anksioznosti in kroničnih boleznih. Med možnimi stranskimi učinki je izguba spolne sle in hitra menjava razpoloženja. "Ljudje bi morali to vedeti. Ko sem prenehal z zdravljenjem, je spolna sla popolnoma izginila – prenehali so me privlačiti tudi moški," je povedal Purdy in priznal, da tablete ponovno jemlje, saj je z njimi veliko bolj srečen.

"Zadovoljen sem s svojo spolno usmerjenostjo, vsem odkrito priznam, da sem gej. Čez nekaj tednov bom šel na prvi zmenek z moškim, ki sem ga spoznal preko aplikacije za spoznavanje ljudi," je še razkril 23-letnik.

Ali omenjene tablete res lahko povzročijo, da nekdo postane istospolno usmerjen, predstavnik Pfizera ni želel komentirati. "Pregabalin po svetu letno uživa 34 milijonov pacientov. Če ob tem doživite neobičajne stranske učinke, se takoj obrnite na svojega zdravnika," je povedal.

Deli novico:

Pi pi |  18 .04. 2018 ob  05: 47
Men tak tip že po izgledu ni všeč tko da tudi verjetno drugim ženskam ni, ni nobene škode če je gej.
Koprcan |  18 .04. 2018 ob  04: 58
Vse več feminizacije s hormoni, tudi v hrani. Zato ni več pravih moških
eeeee |  17 .04. 2018 ob  22: 52
čmarno kolutenje ga je srbelo že prej samo se je delal da ni to nič
Bistvo komentarjev je... |  17 .04. 2018 ob  21: 56
Vsi kao peder levo desno,a na koncu ste vsi vi pedri ali pa bi rafi oskusili....:)))
Toto |  17 .04. 2018 ob  15: 39
Ni peder ampak obična pederčina,tudi v sloveniji jih je dost,ha tablete krive,potem naj pederi jemlejo mogoče bojo jim všeč ženske
HEY |  17 .04. 2018 ob  15: 22
tablete so krive da ima rad moške riti? hahahhaaa......
Samo, da je tableta |  17 .04. 2018 ob  14: 50
......."Ko sem bil mlajši, sem bil sicer malce radoveden"...... to tip izjavi in na koncu so krive tablete. Ne niso krive tableta, ti si homić in se bojiš priznat, pa je to kao trik (tablete).......
peder |  17 .04. 2018 ob  14: 08
10
je peder ne glede na tablete katere jemlje