SVOJE CORVETTE NI VEČ OBVLADAL: Trčil v avtošolo in 'razbil' avtomobil (FOTO, VIDEO)

Kronika

V facebook skupini V živo s slovenskih cest so v soboto zaokrožile fotografije in posnetek, kako voznik bordo Chevrolet Corvette, ki več kot očitno vozi z neprilagojeno hitrostjo in svojega vozila ne obvladuje več, čelno trči v avtomobil avtošole znamke Volkswagen Polo. Video, ki prikazuje trenutek trčenja, je nastal v avtomobilu avtošole, vse skupaj pa se je zgodilo v soboto popoldan na Jesenicah.

Do nesreče je prišlo v soboto ob 13.24 na Cesti železarjev na JesenicahGasilci GARS Jesenice so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorja, z vpojnimi sredstvi posuli razlite motorne tekočine ter nudili pomoč vlečni službi pri odvozu vozil, je zapisano na spletni strani Uprave RS za zašito in reševanje. Kot kaže, poškodovanih k sreči ni bilo. 

Kot je razvidno s fotografij, je bila Corvetta precej poškodovana v trčenju, Polo pa jo je bolje odnesel. "Razletela se je pa, kot da je iz plastike narejena. Polo je pa samo za spolirat," je posledice nesreče komentiral eden od članov omenjene facebook skupine. "Kriv je voznik Corvette, ker je iz krožnega 'stisnil' gas in ga je odneslo v avtošolo," pa je komentiral nekdo drugi.

S Corvetto trčil v avtomobil avtošole in jo ‘razbil’. ???????? Več objavimo v kratkem. Video: Facebook skupina V živo s slovenskih cest

Objavil/a Regional dne Nedelja, 15. september 2019

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Istriano |  16 .09. 2019 ob  14: 03
Eh moj novinar, niti toliko nimaš volje za delat, da bi pogledal na stran proizvajalca Corvette, kjer piše: Corvette’s use of advance materials began in 1953, when the first Corvettes were produced with all-fiberglass bodies. Every Corvette since has featured a composite-material body. Razletela se je kot, da bi bila iz plastike ha, ha, ha Pa saj je iz plastike ali pa iz karbona.
tupamaros |  15 .09. 2019 ob  21: 46
Sestavljena s superatakom.