SVEŽINA POLETJA NA OBALI BLEJSKEGA JEZERA: Brezskrbni oddih ob najlepših razgledih

Slovenija

Bled velja za eno najlepših mest na svetu, ki na vsakem koraku razvaja z dih jemajočimi razgledi in nešteto možnostmi za aktivnosti na svežem zraku. V toplih dneh prija osvežitev v Blejskem jezeru in na okoliških kopališčih, navdušeni pa boste tudi nad izvrstno kulinariko pod taktirko mednarodno priznanega kuharskega mojstra. Privoščite si brezskrben oddih v Hotelu Park, Rikli Balance Hotelu ali Hotelu Savica Garni, ki so del največje slovenske turistične skupine Sava Hotels & Resorts in doživite vse, kar dela poletje lepo!

HOTEL PARK – VDIH, IZDIH – SPROSTITEV!

Hotel Park**** ima eno najlepših lokacij, ki si jih lahko zamislite – tik ob obali Blejskega jezera! Zbudite se ob razgledu na jezero ali park in se osvežite v bazenu, iz katerega se ponujajo panoramski razgledi na Bled. Privoščite si kozarček izbranih slovenskih vin iz vinske fontane v hotelski restavraciji, kjer vas s svojimi specialitetami razvaja chef Simon Bertoncelj, ki je za svoje delo v Restavraciji Julijana, v Grand Hotelu Toplice, prejel prestižno nagrado The Michelin Plate 2020 in 2021 za sveže surovine, skrbno pripravljen in dober obrok. Preden se odpravite raziskovati okolico, pa si v hotelski avli iz vodne fontane natočite naravno alpsko vodo, ki vas bo okrepčala v vročih poletnih dneh.

RIKLI BALANCE HOTEL – KAKO ŽIVETI PO RIKLIJEVO

V Rikli Balance Hotelu nadaljujejo tradicijo Arnolda Riklija, ki je v 19. stoletju na Bledu odprl prvo naravno zdravilišče in se je pri svojem delu zanašal na blagodejno moč narave. Spočijte si v udobnih hotelskih sobah, ki so z naravnimi elementi idealne za regeneracijo in sprostitev. Vsako soboto se lahko pridružite brezplačnemu jutranjemu vodenemu programu za aktivno prebujanje po konceptu Arnolda Riklija. V hotelski restavraciji se okrepčajte s kakovostno prehrano ter svežimi lokalnimi sestavinami. Razvajajte se z wellness tretmaji, ki so prirejeni po izbranih Riklijevih metodah naravnega zdravljenja in se osvežite na kopališču Wellnessa Živa z dih jemajočimi razgledi na lepote Bleda.

HOTEL SAVICA GARNI – DRUŽINAM IN OKOLJU PRIJAZEN 

V Hotelu Savica Garni so povsem usmerjeni v varovanje narave in zaščito okolja. Ekološki značaj hotela potrjuje certifikat okoljska marjetica, uresničujejo pa ga pod geslom in programom Zeleni za jutri. Družine bodo navdušene nad prostornimi družinskimi sobami, v katerih do dva otroka s starši bivata brezplačno. Gostje Hotela Savica Garni imajo enkrat dnevno prost vstop v bazenski kompleks Wellnessa Živa v sosednjem Rikli Balance Hotelu. Ker želijo, da bi družine pri njih preživele resnično nepozabne in cenovno prijazne počitnice, je njihova otroška maskota Labodek Zaki pripravil številne zanimive in zabavne aktivnosti za najmlajše. Zaki se je dogovoril za brezplačne storitve in popuste za svoje male prijatelje, ki jih najdete na Zakijevi kartici.

AKTIVNI NA SVEŽEM ALPSKEM ZRAKU

Bled ni samo zatočišče za popoln odklop in sprostitev ob najlepših razgledih, je tudi popolno zatočišče za vse, ki oddih radi preživljajo aktivno in na svežem zraku! Blejsko jezero z alpsko kuliso kar kliče po raziskovanju. Sprehodi, pohodništvo, plavanje, kolesarjenje ali tek – katerokoli aktivnost boste izbrali, povsod vas bodo obkrožali čudoviti razgledi.

Pohodnike vabita bližnja Ojstrica in Galetovec, kjer se vam odpirajo panoramski razgledi na Blejsko jezero. Ljubitelji kolesarjenja si v Hotelu Park lahko izposodijo električna kolesa, ali varno shranijo svoja, in se odpravijo na kolesarjenje po dolini Radovne.

Navdušeni tekači lahko sveža zgodnja jutra izkoristijo za tek okoli jezera ob dih jemajoči kulisi Bleda. Če želite zares začutiti Blejsko jezero, po njem zaplujte s čolnom ali supom, ali zaplavajte na urejenih plažah.