SUVEREN NAPREDEK APLIKACIJE, KI JO POGANJA SLOVENSKO ZNANJE: Extreme training med najuspešnejšimi na Google Marketu

Koper

Velikokrat smo že omenili aplikacijo, ki vam omogoča kvalitetno treniranje kjerkoli in kadarkoli si to želite, in to brez dodatne opreme in brez obiska vašega lokalnega fitness studia. Produkt slovenskega znanja in trdega dela suvereno napreduje na spletu ter z velikimi koraki stopa proti vrhu najuspešnejših aplikacij na Googlovem trgu aplikacij.

Opazili smo, da se je aplikacija Extreme Training uvrstila kar na 6. mesto svetovnih najuspešnejših aplikacij za zdravje in fitness v Google Marketu.

"Zelo smo veseli, da so uporabnice prepoznale naš trud in dodano vrednost ter da se zanesljivo prebijamo po lestvici aplikacij, ki so jih uporabnice za ta namen pripravljene podpreti. Trud, ki ga vlagamo, se zanesljivo povrne s takšnimi priznanji, kot je ta," pravi licencirana trenerka Vida Macura Maglica.

Razvoj je ključnega pomena

Extreme training aplikacija je v celoti plod slovenskega dela in razvoja. Gre za pametno športno aplikacijo edino v Sloveniji in prvo takšno v svetu, ki uporabnici, poleg v popolnosti vodenih trening programov, nasvetov ter zdravih jedilnikov, ponuja še marsikatero drugo ugodnost. 

"Zavedamo se, da se razvoj ne bo nikoli zaustavil, zato ves denar, ki ga podjetje prejme v obliki naročnin, pretakamo v ustvarjanje novih vsebin ter razvoj aplikacije. To je za nas ključnega pomena, saj je na koncu koncev kvaliteta programa zaslužna za zadovoljstvo naših uporabnic."

Vida Macura Maglica in njen mož Simon Maglica, idejni vodji projekta Extreme training, sta zelo ponosna na ekipo, ki se iz dneva v dan širi. Vida dodaja, da je uspeh pričakovan, zaveda pa se, da dela ni še niti približno konec.

"Že od vsega začetka se maksimalno trudimo. Hvaležni smo za vsak pozitiven komentar in pohvalo. Vedeli smo, da korak za korakom lahko pridemo zelo daleč, ob tem pa verjamem, da bomo na svetovni ravni aplikacij v prihodnosti kotirali še višje. Ampak najprej je potrebno skočiti in nato reči hop," dodaja priznana licencirana kondicijska trenerka Vida Macura Maglica.