'SUPER MARIO' NAPIHAL 4,27 PROMILA: "Pa kdo ne bi po treh dneh žuranja?!" (VIDEO)

Kronika

Policija je minulo soboto v kraju Ludbreg v Varaždinski županiji ujela neslavnega rekorderja v prometu, ki je vozil pod vplivom alkohola. V krvi je imel kar 4,27 promila. "Kdo ne bi napihal toliko po treh dneh žuranja?" se sprašuje 39-letni Hrvat.

Kot je Mario Kovaček (na fotografiji zgoraj desno) iz Karlovca povedal za Podravski list, je tri dni praznoval z družbo: en prijatelj je dobil sina, proslavljali so tudi zaroke in tako se je "zalomilo".

Čeprav je vedel, da ne bi smel, je v soboto popoldan sedel v svoj avto, ki ga je imel parkiranega pred lokalno gostilno, in se hotel odpeljati do kilometer in pol oddaljenega doma. A ga je na poti, ob 14.50, ustavila policija. Napihal je 4,27 promila, policisti pa so ga pridržali do streznitve.

"Pa kdo ne bi napihal po treh dneh žuranja," je odkrit Hrvat, ki je še razkril, da je v teh treh dneh spal le šest do sedem ur, večinoma pa da so s prijatelji pili pivo in brizganec oziroma špricar.

Kot je povedal, se spomni vsega, tudi tega, da je se je zavedal, da je pijan, ko je sedel za volan, ter da tega ne bi smel narediti. "A težko je pijanemu nekaj dopovedati," je priznal.

Maria zdaj čaka obdolžilni predlog, po katerem mu grozi denarna kazen v višini približno 3000 evrov oziroma 20.000 kun, trimesečna prepoved vožnje, šest prekrškovnih točk in napotitev na izredni zdravstveni pregled. Možno je tudi, da bo moral za do 60 dni za zapahe, še piše podravski.hr.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija