KOPRSKA POLICIJA O NOČNEM DOGAJANJU V LUKI: "Tri osebe so v pridržanju"

Kronika

Na območju koprskega pristanišča se je danes ponoči dogajalo nekaj sumljivega. Bralec nas je obvestil, da je okoli 3. ure zjutraj opazil dva policijska avtomobila in večje število luških varnostnikov, ki so na cesti proti Serminu lovili neznane osebe. "Nekaj je moralo biti narobe," je prepričan naš vir.

V Luki Koper so nam potrdili, da se je ponoči zgodil poskus vloma pri carinski ograji na območju pristanišča. Vlomilci so bili pri podvigu neuspešni, saj so vsi luški varnostni sistemi delovali, kar je sprožilo hitro akcijo varnostnikov, na kraj pa so bili poklicani tudi policisti.

Ker je postopek prevzela koprska policija, nam v pristaniški službi za odnose z javnostmi več niso mogli razkriti, so pa nam dogodek potrdili tudi na Policijski upravi (PU) Koper.  Kot so zapisali, so bili ob 2.57 obveščeni, da so varnostniki v koprskem pristanišču zadržali tri osebe, ki so poskušale preplezati varnostno ograjo in priti v notranjost varovanega območja.

Na kraju je bilo ugotovljeno, da gre za tri državljane Albanije, ki jih je policija pridržala. Postopki še potekajo, se še zapisali na koprski PU.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija