SUMLJIVI AVTI NA TRŽAŠKEM NADLEGUJEJO OTROKE: Sinoči neljub dogodek v Repnu

Trst

Sinočnji dogodek je med starši v Repnu čez mejo in njegovi širši okolici povzročil precej nelagodja in strahu. Iz avtomobila je neznanec fotografiral otroka, ki se je igral, a se je ob prihodu vaščanov hitro odpeljal. S podobno problematiko naj bi se soočali na širšem tržaškem območju.

Avto temno modre barve z zatemnjenimi stekli naj bi vozila mlada ženska, neznanec pa je spustil okensko steklo in fotografiral otroka, ki se je igral na cesti v bližini glavnega trga v Repnu. Nato naj bi otroka vprašal, ali želi imeti fotografije. Ta naj bi mu odvrnil, da jih ne želi.

Moški naj bi se nato razjezil. V tem času se je začela približevati otrokova babica in še nekaj drugih vaščanov in avto je hitro odpeljal s kraja.

O dogodku je ena od mater zvečer obvestila številne starše po Whatsappu.

Dogodek je za Primorski dnevnik potrdila županja občine Repentabor Tanja Kosmina, obveščen je bila policija in lokalno redarstvo. Kosminova je obvestila tudi vse starše, naj pazijo na otroke. Ker kaže, da se s podobno problematiko soočajo na širšem tržaškem območju, je Kosminova napovedala, da namerava stopiti v stik z županjo Zgonika Monico Hrovatin in županom Doline Sandyjem Klunom.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija