ŠTUDIRAJTE NA ALMA MATER: Študirajte za zaposljive poklice

Slovenija

Želite imeti po koncu študija zagotovljeno službo? Vas zanima, kateri so poklici prihodnosti? Na Alma Mater Europaea pripravljajo informativne dneve, ki se bodo tokrat odvijali preko spleta, in sicer v petek, 11. februarja, ob 11.00 in 16.00 ter v soboto, 12. februarja, ob 11.00.

Alma Mater Europaea je samostojna visokošolska institucija, ustanovljena leta 2007. Od leta 2011 deluje pod patronatom Evropske akademije znanosti in umetnosti iz Salzburga, ki združuje preko 2000 znanstvenikov in kar 33 Nobelovih nagrajencev (najreprezentativnejša znanstveno-akademska institucija v Evropi).

Alma Mater Europaea je znana po najvišji zaposlenosti diplomantov v Sloveniji.

Ponujajo 8 dodiplomskih študijskih programov, med katerimi so Fizioterapija, Socialna gerontologija, Zdravstvena nega, Spletne in informacijske tehnologije, Management, Arhivistika, Humanistični študiji in Akademija za ples. Vsi študijski programi so akreditirani s strani Nacionalne agencije Republike Slovenije za kakovost v visokem šolstvu (NAKVIS), prav tako pa imajo dve zelo pomembni in ugledni mednarodni akreditaciji, ECBE (European Council for Business Education) in ACBSP (Global Business Acreditation).

Alma Mater Europaea ima napredno študijsko infrastrukturo na petih lokacijah (Maribor, Ljubljana, Celje, Koper, Murska Sobota). V Kopru se nahajajo na novi lokaciji, in sicer na naslovu Ferrarska ulica 30.

Zakaj študirati na Alma Mater?

- Imajo vrhunske strokovnjake iz Slovenije in tujine,

- odlične strokovnjake iz prakse,

- študijski proces poteka v majhnih skupinah, kar jim omogoča individualen pristop,

- imajo sodobni pristop pri opravljanju izpitov (po koncu vsakega predmeta in ne na koncu semestra),

- uporablja se najnaprednejša IKT oprema,

- vsa predavanja so videokonferenčna in se snemajo (možnost kasnejših ogledov za nazaj),

- vsak študent prejme brezplačno licenco za Windows in Office 365,

- ponujajo brezplačne tečaje nemščine in angleščine,

- možnost odlične prakse v Sloveniji in tujini,

- možnost štipendiranja s strani avstrijskih partnerjev,

- Erasmus+: več kot 40 pogodb o sodelovanju.

Na Alma Mater Europaea pri razvoju študijskih programov vedno upoštevajo potrebe gospodarstva, razvojne in zaposlitvene potrebe regij, razvoj tehnologije in svetovne trende. Da bi sledili hitrim spremembam v družbi in željam ljudi, delajo tisto, česar druge univerze ne delajo.

Pridružite se uspešnim Alma Mater diplomantom in se prijavite na informativne dneve preko naslednje povezave: https://www.almamater.si/on-line-informativni-dnevi-n749