ŠTUDENTKA OBTOŽENA POSILSTVA MOŠKEGA: Ni hotel, a je bila pohotna in dvakrat težja

Kronika

Imogen Brooke, 30-letna študentka iz Southamptona, je obtožena, da je moškega, ki ga je spoznala prek spleta, napeljala k spolni aktivnosti brez njegove privolitve. Kot izhaja iz sodnih spisov, je punca, ki je "znatno večja in močnejša" od žrtve, "zelo pijana" zlezla na moškega za približno 15 minut, nato pa se samo obrnila in zaspala.

Fotografija je simbolična. 

Do napada je prišlo na njenem domu v Southamptonu. Po nekaj pijačah sta odšla v posteljo, kjer je on želel spati, Imogen pa je želela seksati. Vlekla ga je za roko in ga nazadnje obrnila na hrbet, piše Daily Mail. "Povlekla ga je k sebi in rekla 'ti morda govoriš ne, ampak tvoj … pravi da', nato pa je splezala nanj in mu slekla boksarice," je povedal tožilec Robert Bryan, in dodal, da je moški policiji povedal, da je ni mogel premakniti, ker je tehtala dvakrat več kot on. Mislil je, da bo 'ne' dovolj, toda vse, kar ji je rekel, je preslišala. Hotel je le, "da neha".

Moški je policistom sicer priznal, da je imel erekcijo, vendar je ni želel imeti. Seks se ni končal z ejakulacijo, ampak ko je Imogen obupala, ker je izgubil erekcijo. "Rekla je, da je pohotna in da hoče seksati, zato je preprosto obupal, ker je ugotovil, da ga noče poslušati," je opisal sodni vir.

Imogen zanika obtožbo napeljevanja osebe k spolni dejavnosti brez njenega soglasja, kar se sicer razlikuje od posilstva. "Imogen Brooke je žrtev prisilila v spolno aktivnost, v katero on ni privolil, in ni mogla razumno verjeti, da je imela njegovo privolitev," je dejal tožilec.

Poroti je dejal, da je napačno prepričanje, da so žrtve spolnih prestopkov vedno ženske. "V javnosti obstaja taka podoba, da je spolni storilec moški, žrtev pa ženska. To je napačno," je dejal in dodal, da stereotipi nimajo mesta na sodišču. "Fizično vzburjenje ni isto kot privolitev," je opomnil tožilec. Imogen sicer trdi, da se "zaveda svoje teže" in tudi, da se omenjenega dogodka ne spomni, ker je bila pijana.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
hribi |  28 .09. 2022 ob  06: 06
V pomanjkanju kvalitetnih novic se na Regional obali obračajo v pisanje pornografskih vsebin. Lahko bi nam dali še kakšen video.