STRELSKI POHOD NAJSTNIKA: Novinar ubit med poročanjem s prizorišča predhodnega streljanja (FOTO, VIDEO)

Svet

Novinar lokalne televizije na Floridi je bil v sredo ubit med poročanjem s prizorišča predhodnega streljanja v predmestju Orlanda. 19-letni napadalec, ki naj bi zagrešil tudi prvo streljanje, v katerem je umrla ena oseba, je ob vrnitvi na prizorišče zločina ubil novinarja in devetletno deklico v eni od bližnjih hiš.

Šerifov urad okrožja Orange v ameriški zvezni državi Florida je po poročanju televizije FOX 35 sporočil, da so pridržali 19-letnega Keitha Mosesa, ki je v preteklosti že bil obravnavan zaradi več hujših kaznivih dejanj.

Šerif John Mina je povedal, da so se policisti popoldan odzvali na prijavo streljanja na istem območju, kjer so zjutraj odkrili truplo ženske in dodal, da sta bila ustreljena novinar in snemalec televizije Spectrum News 13 v Orlandu. Mina je dodal, da je bil eden od njiju ubit, drugi pa ranjen.

Po streljanju na televizijsko ekipo je 19-letni osumljenec domnevno odšel do bližnje hiše in tam ustrelil mati in njeno devetletno hčerko, ki je umrla.

Kot je dejal šerif, je bil Moses znanec ženske, ki je bila ubita v sredo zjutraj. Ostalih svojih žrtev naj ne bi poznal.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija