STRELJANJE NA OPČINAH: Vlomilci napadli soseda

Kronika

Sinoči naj bi neznanci poskušali vlomiti v hišo na Opčinah. Pri tem jih je zalotil sosed, ki je pričel streljati, a so se vlomilci spravili nanj. Po poročanju Primorskega dnevnika naj bi dogodek močno odmeval v tamkajšnji krajevni skupnosti in na družbenih omrežjih.

Do dogodka naj bi prišlo včeraj nekaj minut pred 19. uro, ko so neznanci poskušali vlomiti v hišo ob nekdanji državni cesti na Opčinah. Lastnikov ni bilo doma, so se pa oglasili psi, ki so pričeli lajati. Vse kaže, da je neobičajno dogajanje pritegnilo pozornost soseda, ki naj bi po poročanju Primorskega dnevnika na kraju izstrelil nekaj strelov v zrak. Po poročanju Il Piccola, naj bi bila vlomilca dva, sosed pa naj bi streljal s pištolo.

Vlomilci naj bi ga napadli, mu odvzeli orožje in zbežali. Vlomilcem, ki jih policisti še iščejo, naj bi uspelo le poškodovati vhodna vrata hiše.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
ManofSteel |  12 .01. 2019 ob  17: 24
-1
Zakon ni veljaven za stanovalce v blokih. Samo na privat posestva in hiše ! ;)
ManofSteel |  12 .01. 2019 ob  17: 23
10
Zato so v Italiji že lepo sprejeli zakon, v kolikor tatovi stopijo na tvojo posest, ga lahko počiš z pištolo. Zakon bo potrjen že letos ! W Italija. Zakon vzet v svoje roke. pravilno !!