STRELJALI SO NA OSUMLJENCA, UBILI PA 14-LETNICO: Policijski streli so jo zadeli med preoblačenjem v kabini

Kronika

Losangeleški policisti so včeraj zjutraj v trgovini z oblačili po nesreči ubili 14-letnico, ko so odprli ogenj na oboroženega osumljenca, ki je v isti trgovini pred tem napadel drugo žensko. Ubili so tudi osumljenca. Žensko, ki jo je osumljenec napadel, pa so zaradi tega morali odpeljati v bolnišnico.

Do tragičnega incidenta je prišlo v trgovini z oblačili na območju severnega Hollywooda. Policisti so se odzvali na klic v sili, da nekdo nekoga napada in se slišijo tudi streli.

Takoj, ko so zagledali osumljenca, so vanj streljali. Nekaj nabojev pa je zgrešilo in eden od njih je zadel 14-letnico, ki je bila takrat v kabini za preoblačenje. Pravosodno ministrstvo Kalifornije je zaradi tega uvedlo preiskavo.

Do podobne tragedije je prišlo že julija 2018, ko so se losangeleški policisti zapletli v podoben strelski obračun z oboroženim osumljencem v trgovini z oblačili.

Tedaj so lovili osumljenca za umor njegove stare mame in zaročenke, ki se je zatekel v trgovino. Policijski strel je ubil 27-letno uslužbenko trgovine. Strelec se je kasneje predal policistom.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija