STE ŽE VIDELI TAKŠEN OGLAS? Prodaja se stanovanje, ki se nahaja v neobičajnem delu stavbe (FOTO)

Svet

Prodaja stanovanja, ki se nahaja v garaži v Donji Dubravi, je mnoge presenetila. Lastnik za nepremičnino želi prejeti le gotovino, stanovanje pa je možno zamenjati za drugo nepremičnino v Zagrebu ali na otoku Brač.

V četrtek se je na Njuškalu pojavil nenavaden oglas. Gre namreč za trisobno stanovanje v velikosti 50 kvadratnih metrov, ki se nahaja v Donji Dubravi. Stanovanje je na novo urejeno in opremljeno. Cena znaša 446.845 hrvaških kun oziroma 58614,91 evrov. Ko naletite na ta oglas, stanovanje na prvo žogo ne izgleda nič posebnega, presenečenje pa sledi z njegovo lokacijo, nahaja se namreč v garaži.

Kot je zapisano v oglasu, je stanovanje stoodstotno varno, zgrajeno je iz betona in armiranega železa. Škode zaradi prejšnjih potresov ni. V oglasu je naveden kot poslovni prostor, vendar je ta prostor preurejen v stanovanje s tremi manjšimi sobami, dnevno sobo s kuhinjo, kopalnico in straniščem.

Lastnik sprejema le gotovino, ponuja pa še drugo možnost, in sicer zamenjavo tega stanovanja za nepremičnino v Zagrebu v Gračanih ali za nepremičnino na otoku Brač.

Vhodna vrata in okno gledajo na garažo, kjer vozijo avtomobili. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija