STE ZALJUBLJENI Z 'METULJČKI V TREBUHU'? Ta slika razkriva, kako se dejansko obnašate in kam to pelje (FOTO)

Trendi

Optične iluzije lahko med drugim pomagajo pri raziskovanju različnih aspektov človeške osebnosti, vključujoč tudi ljubezen. To pomeni, da pripomorejo k razumevanju, kako človeški možgani interpretirajo informacije iz okolja in kako te interpretacije vplivajo na vedenje ter odnose z drugimi ljudmi. S pogledom na sliko odkrijte, kako se obnašate, kadar ste zaljubljeni in kaj vas čaka v ljubezni.

Poglejte torej zgornjo sliko ustvarjalca iluzij Olega Shupliaka in na podlagi tistega, kar najprej ujame vašo pozornost, spoznajte vrline in pomanjkljivosti v ljubezni.

Obraz moškega brez brk

Če ste na sliki naprej opazili to podobo, ki nadomešča enega od očes, v vsaki zvezi postanete resni in resnobni ter se nekoliko potegnete vase, s čimer odnosu prav nič ne koristite. Kajti v zvezi je pomembno komunicirati ter se pogovarjati o vsem, zlasti pa o čustvih in občutkih. Z molkom in v tišini svojih misli partnerja spravljate v zadrego, saj se mu dozdeva, da mu ne zaupate. Zato se za lepšo prihodnost odnosa odprite in mu povejte, kaj vas v razmerju in življenju nasploh veseli ali kaj žalosti oziroma skrbi.

Slikar, ki slika

Če najprej opazite majhnega slikarja, ki slika, ste v razmerju osredotočeni izključno na partnerja. Kadar ste samski, radi spoznavate nove ljudi, ste družabni, a ko se zaljubite, vso svojo energijo in pozornost usmerite zgolj v eno osebo. Popolnoma se predate srčnemu izbrancu, kar je lahko čudovito, lahko pa tudi ne tako zelo dobro, zlasti če s tem pretiravate in tako v zvezi povsem pozabite nase, na stvari, ki vas veselijo in na ljudi, ki vam veliko pomenijo. Skratka, pomislite kdaj tudi nase, sicer boste v vsaki zvezi izgubili sebe in lastni jaz, kar nikoli ni dobra popotnica za uspešno zvezo.

Obraz moškega z brki

Drugo oko predstavlja moški z brki. Če naprej vidite njega, se hitro zaljubite, hitro sanjate o resni in stabilni zvezi, hitro snujete načrte za prihodnost in s tem marsikoga prestrašite. Zato: naglica pri tem ni na mestu. Imate pa še eno lastnost, ki v zvezi ni vedno najbolj dobrodošla: radi zapadete v rutino in se povsem posvečate življenju znotraj doma. Tudi na tem področju bi bila dobrodošla kakšna sprememba, ki bi v odnose vnesla malo več dinamike, piše YourTango.

Ženska ob drevesu

Če najprej opazite žensko, ki stoji ob deblu drevesa, pomeni, da ste zelo čutni, občutljivi in čustveni. Uživate v nežnosti, intimi, ste romantični in brez zadržkov kažete čustva. K razmerju pristopate polni strasti in romantične energije. Za vas je zaljubljenost nekaj najlepšega in navdihujočega, žal pa tedaj, ko se metuljčki v trebuhu umirijo, radi vržete puško v koruzo. To bi morali spremeniti, kajti prava ljubezen je lahko še lepša od zaljubljenosti.

Hiše

Tisti, ki ste na optični iluziji naprej videli hiše, se tedaj, ko ste zaljubljeni, najbolj osredotočate na prihodnost. V življenju na sploh niti niste tako obremenjeni s tem, kaj se bo zgodilo čez nekaj tednov, mesecev, let, zaljubljenost pa vas vedno znova pripravi do tega, da se zazrete v čas pred vami in če se vam zdi, da ni najbolj obetaven, malce prehitro prenehate verjeti v odnos. Prav je, da razmišljate tudi o prihodnosti, a vendarle bi se morali naučiti uživati v trenutku, tu in zdaj.

Glasbeni instrument

Če ste najprej opazili predmet, ki ga drži moški pred drevesom, zveza v vas zbudi zvrhano mero kreativnosti in prebudi umetniško žilico. Radi imate nove izkušnje, stalno težite k temu, da bi s partnerjem uživala v estetskih doživetjih, obiskovala kulturne in umetniške prireditve in se skupaj mentalno ter duhovno razvijala. Vse lepo in prav, vendar bi morali kdaj upoštevati tudi njegove želje in pričakovanja. Saj veste, skrivnost srečne zveze je v iskanju kompromisa in v zadovoljevanju potreb ter pričakovanj obeh, ki sta vanjo vključena.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija