STE ZA PRIJATELJSTVO Z "BONITETAMI"? Ta horoskopska znamenja so nad tem navdušena

Trendi

Od pogovorov do sprehodov, z njimi je vse sproščeno. Če imate prijatelja, za katerega se vam zdi, da lahko začinita odnos, se najprej prepričajte, da je med horoskopskimi znamenji, ki radi prestopijo mejo prijateljstva. To pomeni, da ga mika intimen odnos brez zavezanosti ali romantičnega partnerstva.

Dvojčka

Dvojčki so precej odprti, zato se znajo zaplesti v odprte intimne odnose. Radi se namreč sproščajo, v življenju na splošno in med rjuhami. Poleg tega prijateljski odnos zna biti ravno pravi dodatek k zdravi in ​​srečni zgodbi o prijateljstvu z "ugodnostmi".

Strelec

Strelec je vedno na preži za nenavadnimi in pustolovskimi avanturami. To horoskopsko znamenje je znano po tem, da rado tvega. Pripadnikom tega znamenja zlahka uspejo priložnostne zveze, saj prav tu pridejo do izraza njihovi spolni nagoni. V takih situacijah brez večjega truda zadovoljijo svoje spolne želje. Strelec se lahko dobro zabava v prijateljskem odnosu z vključenim priložnostnim seksom, piše Pinkville.

Vodnar

Ljudje, rojeni v znamenju vodnarja, so zabavni, ustvarjalni in sproščeni. To znamenje nenehno išče nekonvencionalne načine za popolnoma sproščeno romanco. Vodnarji hrepenijo po odnosih, ki ne omejujejo njihove svobode in obenem ustvarjajo prostor za zabavo. Posledično se lahko v takih odnosih počutijo domače.

Škorpijon

Škorpijoni ljubijo neodvisnost. Ta znak je na seznamu najbolj "čudnih" seks partnerjev in lahko podivja kadarkoli in kjerkoli. Posledično se v večini radi zapletajo v nezavezujoče odnose. Škorpijonom leži prijateljstvo z "bonitetami", saj na ta način uživajo hkrati v svobodi in seksu.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija