STE V KOPRU OPAZILI TO NOVOST? Kmalu bo zaživel tudi prenovljeni ulični muzej (FOTO)

Koper

Ste na koprski promenadi oziroma v mandraču v teh dneh opazili nekaj novega? Zavod za mladino, kulturo in turizem Koper je tam namreč postavil nov fotookvir, ki služi kot kulisa pri fotografiranju sprehajalcev. Ste se že slikali z njim? To pa ni edina nova promocijska vsebina v Kopru.

Nov fotookvir, ki stoji v koprskem mandraču, je zasnovan v celostni podobi letošnje promocijske kampanje na temo gastronomije Altroke Istra, na njem pa seveda ne manjka maskota destinacijekozica, tokrat v podobi kuharja.

Prav tako so v teh dneh na Čevljarsko ulico ob Mali loži postavili dva nova ulična panoja, ki s fotografijama Istrskega zajtrka in torte Sladka Istra dopolnjujeta razstavo Okusi Kopra, ki so jo že pred meseci postavili na Kidričevi ulici. Panoja obenem služita promociji mednarodnega festivala sladic in sladkih izdelkov Sladka Istra in gurmanskega doživetja – Istrskega zajtrka.

V teh dneh pa bo v popolnoma novi podobi zaživel tudi ulični muzej. Obstoječe panoje na električnih omaricah po mestu bodo nadomestili novi panoji z osveženimi fotografijami in opisi poglavitnih znamenitosti destinacije Koper v več jezikih, še sporočajo s koprskega zavoda za mladino, kulturo in turizem.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija