STE SE SPRAŠEVALI, ZAKAJ? To je razlog, da so bili deli obalnih občin skriti v temi

Izola

Na Facebooku so si sledili komentarji, potem ko je uporabnica skupine Izola - kot je bila nekoč....In..mi objavila, da 'imajo v Kortah totalno temo'. Kje in koliko časa so ostali brez elektrike, smo povprašali na Elektro Primorska.

Uporabnica Facebooka je v skupini Izola - kot je bila nekoč....In..mi objavila: "V Kortah imamo totalno temo. Elektrika je šla. Elektro se ne javlja! Prosim pristojne, da ukrepate."

Informacijo smo preverili pri Elektro Primorska, kjer so nam potrdili, da je do izpada električne energije prišlo včeraj ob 19.29, in sicer v Kortah, Morganih in Parecagu. Elektrike ni bilo kar celo noč, saj so napako sanirali šele danes nekaj pred 9. uro.

Kot pojasnjujejo v podjetju, je šlo za nenapovedani izpad, ki je bil posledica odtrganega izolatorja na daljnovodu. "Zaradi nedostopnosti terena (ograjeno privatno zemljišče) in vremenskih razmer ponoči napake nismo uspeli odpraviti," so v svoje opravičilo zapisali na Elektru Primorska. Čez noč je tako brez elektrike ostalo 188 odjemalcev.

Zanimalo nas je tudi, koliko klicev so prejeli zaradi tega izpada elektrike, vendar odgovora nismo prejeli, so pa pojasnili, da imajo za uporabnike omrežja 24 ur na voljo klicni center za prijavo okvare ali motnje, in sicer lahko pokličejo na številko 080 3431.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija