STE PRI ZAVIRANJU OPAZILI HRUP ALI CVILEČ ZVOK? Čimprej obiščite kvaliteten pooblaščeni servis pri Porsche Koper!

Koper

V kolikor ste pri zaviranju opazili vibracije na pedalu ali so zavore celo neodzivne in je slišati hrup ali cvileč zvok, čimprej obiščite kvaliteten pooblaščeni servis pri Porsche Koper!

KAKO PRIHRANITI DO 30 % PRI MENJAVI ZAVOR?

V primeru, da imate avto starejši od štirih let in je znamke VW, Audi, Škoda lahko privarčujete kar do 30 % pri menjavi originalnih zavor! Preverite ugodne servisne pakete Vedno vredno, ki so jih pripravili pri Porsche Koper samo za vas!

PAKETNA CENA – vse vključeno (delo, material) po ugodni ceni

- original zavorne obloge/ploščice in zavorni koluti/diski,

- vključena vgradnja zavornih ploščic ali diskov,

- 2-letno jamstvo na vgrajene originalne dele,

- asistenca Porsche Slovenija - jamstvo mobilnosti.

MENJAVA ZAVORNIH PLOŠČIC IN DISKOV PORSCHE KOPER

> Kontaktirajte Martino za ugodnejšo ponudbo servisa na 031 616 918 ali ji pišite na martina.gartner@porsche.si.

POSLEDICE, ČE NE OPRAVIM SERVISA ZAVOR?

V primeru, da ne opravite servisa zavor, ko prepoznate prve znake okvare, lahko pride do večjih napak na zavornem sistemu. Poskrbite za vašo varnost in varnost vaših sopotnikov, redno in strokovno vzdrževanje zavor je pomembno. Obiščite pooblaščeni servis za strokoven pregled in menjavo zavor!

MENJAVA PLOŠČIC  IN DISKOV - NA KOLIKO KM?

Na koliko kilometrov bi morali menjati zavorne ploščice oziroma kdaj, ni predvideno, saj je odvisno od obrabe različnih komponent in načina vožnje. Pomembno je, da menjavo zavornih ploščic opravite takoj, ko prepoznate prve znake okvare, saj le-ti pomenijo, da lahko v naslednjih kilometrih pride do popolne odpovedi zavor na vašem avtomobilu. Svetujejo vam, da se čimprej naročite na pregled zavor vašega vozila.

ZAKAJ SERVIS ZAVOR RAVNO PRI PORSCHE KOPER?

Izkušeni strokovnjaki bodo preverili stanje vaših zavor in jih po potrebi tudi zamenjali. Menjava zavor se izvaja po navodilih in priporočilih proizvajalca (matične tovarne), zato vam garantirajo, da bo vozilo s servisa odpeljalo z zavorami v enakem stanju, kot so bile ob samem nakupu vozila. Uporabljajo izključno visoko kvaliteten material originalne kakovosti.

- originalni deli, identični prvotni izvedbi zavor ob nakupu vozila

- Economy zavore - enaka kvaliteta in zanesljivost za nižjo ceno

Na delo in material vam zagotavljajo popolno garancijo, in sicer:

- 6 mesecev / 10.000 prevoženih kilometrov na material,

- 24 mesecev na opravljeno delo.

UGODNEJŠA MENJAVA ZAVORNIH PLOŠČIC IN DISKOV

Zavedajte se, da zavore prispevajo k vaši varnosti na cesti in k brezskrbni mobilnosti. Z originalnimi zavorami se boste varno ustavili na vseh poteh. V primeru, da imate avto starejši od štirih let in je znamke VW, Audi, Škoda lahko privarčujete kar do 30 % pri menjavi originalnih zavor! Preverite ugodne servisne pakete Vedno vredno.

Posvetujte se z njihovimi servisnimi svetovalci ali osebno obiščite poslovalnice, da se pogovorite o ugodnih varčevalnih paketih. Da boste lahko varno in ugodno vozili vsak dan.

Servis Audi, VW, Škoda – PORSCHE KOPER
Porsche Koper, Ankaranska cesta 10, tel. 05 61 16 500.

Deli novico: