STARŠI NA OBALI ZASKRBLJENI, ŠOKIRANI IN V STRESU: Šofer avtobusa naj bi nadlegoval več deklet, jih snemal in fotografiral (VIDEO)

Kronika

Obalo pretresa zgodba o spolnem napadu na osnovnošolko, ki ga je zakrivil voznik šolskega avtobusa. Prav tam, na avtobusu, naj bi jo dlje časa zadrževal proti njeni volji, ji govoril vulgarne stvari o spolnosti, po poročanju nekaterih medijev pa jo celo prosil za telefonsko številko. Po zadnjem incidentu se je osnovnošolka skupaj z vrstnicami, ki so bile prav tako tarče njegovega napada, obrnile na šolo in starše.

Že v začetku februarja smo poročali o šokantnem dogodku na Škofijah, kjer naj bi voznik avtobusa nadlegoval osmošolko. Na šoli so zadevo vzeli resno in takoj obvestili direktorja podjetja, se pogovorili z otroki in njihovimi starši ter zadevo prijavili policiji.

S koprske policijske uprave so včeraj sporočili, da so kriminalisti pri preiskavi kaznivih dejanj, katerih je osumljen voznik šolskega avtobusa, zbrali vsa potrebna obvestila in dokaze. 24. marca letos so voznika kazensko ovadili zaradi utemeljenega suma storitve treh kaznivih dejanj spolnega napada na osebo, mlajšo od 15 let.

Kot so poročale Slovenske novice – šlo naj bi za zanesljive informacije –, naj bi bil 60-letni voznik avtobusa upokojeni policist, ki je bil tudi pomočnik komandirja takratnega policijskega oddelka Škofije, po tem pa tudi komandir Policijske postaje Izola. V tem času naj bi se izolska policijska postaja soočala z aferami in nepravilnostmi, ki naj bi jih zakrivilo nekaj njegovih podrejenih.

Osnovnošolko naj bi dlje časa proti njeni volji zadrževal na avtobusu in ji govoril vulgarne stvari. Nadlegoval naj bi več deklet ter jih tudi snemal in fotografiral. Kako zadevo komentira ravnateljica šole in kaj menijo starši, si poglejte v spodnjem video posnetku:

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija