STAREJŠI MOŠKI Z BELO BRADO OROPAL BANKO: Denar metal v zrak in vzklikal "Srečen božič!"

Svet

Policija v ameriški zvezni državi Kolorado je pred dnevi prijela moškega, ki je oropal banko, nato pa v božičnem vzdušju mimoidočim radodarno razdelil bankovce in jim zaželel lepe praznike.

Starejši moški z belo brado je po navedbah lokalne policije dva dni pred božičem v mestu Colorado Springs oropal banko, od koder je odnesel večjo količino denarja. Policisti, ki so po obvestilu o ropu prihiteli na kraj dogodka, so naleteli na moškega, ki je sedel pred bližnjo kavarno, in ga brez upiranja prijeli. Ugotovili so, da gre za 65-letnega Davida Waynea Oliverja, ki je verjetno deloval sam in ki pri svojem dejanju ni imel škratov pomagačev, navaja britanski BBC.

'STAMPEDO' V NAKUPOVALNEM CENTRU: Zaradi božičnih daril poškodovanih več ljudi

Za najboljša mesta, s katerih bi najlažje prišli do daril, se je potegovalo okoli 150 ljudi. Ko so opolnoči po krajevnem času odprli balone z darili, so se začeli prerivati, kričati, prevrnili so božične pripomočke za fotografiranje, nekaj ljudi je padlo po tleh. Papež je polnočnico začel s procesijo kardinalov že ob pol desetih zvečer.

Eden od očividcev je za lokalno televizijo KKTV povedal, da je ropar ob izhodu iz banke v zrak metal denar in pri tem vzklikal "Srečen božič!". Mimoidoči so kasneje denar pobrali in ga vrnili banki, a po poročanju časnika Denver Post naj bi več tisoč dolarjev še vedno manjkalo.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Kukuruz |  26 .12. 2019 ob  00: 38
Srecnega tudi tebi