STANOVALCI REGENTOVE SARKASTIČNO OBČINI ANKARAN: "Hvala za čudovit razgled in pester nabor vonjav"

Ankaran

Prebivalci Regentove so se odločili "zahvaliti" Občini Ankaran in lokalnim gostincem. Brez čudovitega razgleda in omamnih vonjav si namreč več ne predstavljajo svojih življenj, pravijo. S čim so si izbranci prislužili zahvalno pismo, ki smo ga prejeli v naše uredništvo?

V naše uredništvo smo prejeli pismo, pod katerim je avtor podpisal stanovalce Regentove ulice, naslovljeno na Občino Ankaran in s priloženo fotografijo ekološkega otoka v omenjeni ulici (zgoraj). Fotografija prikazuje kopico komunalnih zabojnikov, med katerimi so tisti za mešane odpadke napolnjeni do vrha, ter goro na tla odvrženih kartonastih škatel. "V prvi vrsti se želimo zahvaliti Občini Ankaran, ki z zelo dobro planiranim pozicioniranjem zabojnikov skrbi za odličen pogled z balkona in ulice ter pestrim naborom vonjav, ki se vsakodnevno širijo iz te zelene oaze," so zapisali uvodoma.

Nadalje niso pozabili niti na tamkajšnje gostince in trgovce, ki jim, kot pravijo, vsakodnevno omogočajo ta prelepi pogled in pestri nabor vonjav. "Hvaležni smo vam, da skrbite, da imamo celo poletje zaprta okna, čez dan zaradi omamnega vonja, katerega vsakodnevna vročina dodatno potencira, zvečer pa zaradi odlaganja zabojev steklovine tja pozno v noč. Brez tega čarobnega zvoka razbite steklovine si več ne moremo zamisliti kvalitetnega spanca," so nadaljevali.

Posebno zahvalo so namenili določenim lokalnim gostincem in trgovcem, pozabili pa niso niti na "vestne soobčane, ki v kombijih vozijo svoje domače zabojnike nam pod okno, da bi nam svoje odpadke pustili pod nosom. Kaj bi človek brez take bližnje in daljne soseščine".

Kot so zaključili, se vsem pozabljenim opravičujejo in poudarjajo, da so jim vsak dan hvaležni za njihov prispevek videzu soseščine. "Občina Ankaran. Hvala, ker si to, kar si. Ena velika pestra vonjava," je zapisal avtor in v imenu stanovalcev Regentove ulice vsem zaželel lep dan. Celotno zahvalo si lahko preberete spodaj. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Piero Panin |  01 .09. 2020 ob  15: 24
V stilu vrzi televizijo v mešane odpadke in pusti zraven pralni stroj
Silvana63 |  01 .09. 2020 ob  10: 58
-4
Kam pa vi nosite vaše smeti? Vi bi očitno nekomu drugemu dali pod okno vaše smeti, če bi morali narediti par korakov do kontejnejev bi spet tarnali. Vam nikoli ni in ne bo nič prav. Za nameček pismo pišejo najbrž vikendaši, ki za smetarino plačajo letni pavšal. Najboljše da se odselite.
mihapiha |  31 .08. 2020 ob  21: 04
Delam na občini, nič se mi ne mudi, pazim da preveč ne nar'dim
Delam na občini, dokler ne bom v penziji, usodo vam vsem krojim...
by:šaltrock
Nina |  31 .08. 2020 ob  20: 07
ti, čistun od vseveda...najprej so se zlagali, da so ekološki otok premaknili samo ZAČASNO, potem pa združili 2 ekološka otoka v enega. tako je na vojkovi nastala mini deponija in posledično promet non stop. kaj imajo tle veze občanijQuery1123028694236039774834_1598896756573 vozijo smeti, kamor so jim postavili kante. očitno delaš na občini, al nimaš pojma o čem je govora ali pa si sebičen do dna. lp
Jole |  31 .08. 2020 ob  16: 43
Kar ste volili to imate.
vseved |  31 .08. 2020 ob  15: 21
Ja, občina je kriva da ima take svinje za občane.
Nina |  31 .08. 2020 ob  14: 25
-1
Enako je obcina piran degradirala vojkovo ulico v Luciji...ampak boli njih, sej oni tle ne zivijo.