STANJE NA CESTAH: Zaradi prometne nesreče je v obe smeri zaprta primorska avtocesta Gabrk-Fernetiči

Slovenija

Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste se na mejnih prehodih ponekod pojavljajo čakalne dobe, zaradi prometne nesreče pa je v obe smeri zaprta primorska avtocesta.

Fotografija je simbolična.

Zaradi prometne nesreče je v obe smeri zaprta primorska avtocesta Gabrk-Fernetiči med razcepom Gabrk in priključkom Sežana vzhod. Obvoz za osebna vozila je možen preko priključkov Senožeče ali Divača do priključka Sežana zahod in obratno.

Čakalna doba je na mejnih prehodih Jelšane, Metlika, Obrežje in Gruškovje. Na mejnem prehodu Metlika je z osebnim vozilom čakalna doba izstop iz države eno uro. Na mejnem prehodu Gruškovje je z osebnim vozilom za vstop v državo čakalna doba pol ure, za izstop pa do pol ure. Tovorna vozila za vstop v državo čakajo okoli eno uro. Na mejnem prehodu Jelšane je z osebnim vozilom je za izstop iz države čakalna doba do pol ure. Na mejnem prehodu Obrežje se z tovornim vozilom za vstop v državo čaka več kot dve uri.

Spremenjena prometna ureditev je na cesti Dragonja-Sečovlje ter proti mejnima prehodoma Novokračine in Slovenska vas.

Danes se začenjajo pripravljalna dela za izgradnjo krožišča pri avtocestnem priključku Vrhnika. Do jutri bo zaprt izvoz Vrhnika iz smeri Ljubljane, od srede, 11. 8., pa bosta zaprta uvoz proti Kopru ter izvoz iz smeri Kopra.

Na ljubljanski severni obvoznici je med Bežigradom in Novimi Jaršami oviran promet zaradi obnove vozišča. Zaprta sta izvoz in uvoz Tomačevo iz smeri Kosez proti Zadobrovi.

Na dolenjski avtocesti je med Obrežjem in Drnovim promet urejen po polovici avtoceste dvosmerno. Zaprto je tudi počivališče Čatež proti Ljubljani.

Na štajerski avtocesti promet med Celjem vzhod in Dramljami v obe smeri poteka po eni polovici avtoceste.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija