SRHLJIVE FOTOGRAFIJE UMIRAJOČEGA PSA: Lastnica mrtvo hladna, veterinar se bori za njegovo življenje (FOTO)

Kronika

V skupini 'Zavod PIT - Ustavimo pasje borbe' na družbenem omrežju Facebook so objavili pretresljive fotografije umirajočega psa. Kot so zapisali, se je lastnica odselila, žival pa prepustila na milost in nemilost.

V skupini 'Zavod PIT - Ustavimo pasje borbe' so zaprepadeni nad odzivom lastnice psa, ki so jo uspeli priklicati po telefonu. "Končno sem dobila lastnico na telefon, tedne jo kličejo sosedje, pa je ne zanima. Prihaja, da odklene ograjo, da nas na koncu ne toži za vpad na posestvo. Zgubim živce že navsezgodaj," je zapisano ob objavi fotografij, ki ob pogledu nanje marsikoga spreleti srh.

Kot je razbrati iz zapisa, nemočnega psa sedaj rešuje veterinar. "Držimo pesti, da ne bo prepozno in da bo veterinar uspel, da preživi. Mesece živi na milost nemilost ljudi, kateri hodijo mimo in mu vržejo kakšne ostanke. Vse besede so odveč. Ko sem jo poklicala (lastnico, op. a.), ona mrtvo hladna ...," se zaključuje zapis, ki sta mu dodana še dva parajoča srca.

Ko nekdo zapusti svojega najboljšega prijatelja, se izseli iz hiše in na milost nemilost pusti živo bitje katero danes...

Posted by Zavod PIT - Ustavimo pasje borbe on Tuesday, January 28, 2020

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija