SREDI ŠAREDA STAL AVTO S PRIŽGANIMI LUČMI: V ukradenem vozilu je sedel Koprčan

Kronika

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 40 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 125 klicev. Obravnavali so devet prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda, in zasegli eno vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali štiri vlome in tri tatvine. Intervenirali so tudi sedemkrat zaradi kršitve javnega reda in miru.

Ponoči so policisti dobili informacijo, da v Šaredu na cesti že dlje časa stoji osebni avto s prižganimi lučmi. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je osebni avto fiat panda, italijanskih registrskih številk, v evidencah beležen kot ukraden, v vozilu pa je sedel Koprčan. Avto so zasegli, sledi zbiranje informacij.

V Bertokih je nekdo poskušal vlomiti v hišo, kar pa mu ni uspelo in je od dejanja odstopil. So pa ob 2. uri ponoči vlomili v trgovino v Hrvatinih. Policisti še zbirajo informacije.

Na območju PU Koper so policisti od včeraj zjutraj do danes zjutraj obravnavali tri osebe, ki so nedovoljeno prestopile državno mejo med Republiko Hrvaško in Republiko Slovenijo. Policijska postaja Ilirska Bistrica je obravnavala enega državljana Nigerije, ki so ga že vrnili na Hrvaško. Policijska postaja Koper pa je obravnavala dva državljana Tunizije, ki ju bodo vračali danes.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija