SREDI PIRANA PRETEPEL ŽENSKO: Ko mu je uspela pobegniti, še ni bilo konec z nasiljem

Kronika

Včeraj popoldne je domačin v Piranu pristopil do ženske in jo pričel tako pretepati, da jo je poškodoval. Ko mu je uspela pobegniti, je stekel za njo, nato pa jo je začel še brcati. Policisti bodo 46-letnega Pirančana kazensko ovadili.

V enem od koprskih lokalov je pijan 37-letnik zahteval, da mu postrežejo pijačo. Vpil je na zaposlenega, ga prijel za vrat in odrinil. S kršitvami ni prenehal niti po prihodu policistov, zato so ga pridržali.

Policisti na območju Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah obravnavali 39 njunih primerov, na številko 113 so prejeli 167 klicev. Obravnavali so 11 prometnih nesreč z materialno škodo in štiri tatvine, štirikrat so posredovali zaradi kršitev javnega reda in miru. Nezakonitih prehodov meje so zabeležili 31.

Sinoči ob 22.00 so policisti v Pivki ustavili 41-letnega voznika avtomobila, ki je odklonil alkotest, zato so ga pridržali. Čaka ga obdolžilni predlog.

Ob 22.50 so v Kopru ustavili 46-letnega voznika avtomobila, ki je prav tako odklonil alkotest. Policisti so mu odredili pridržanje, ki pa se mu je uprl. Čaka ga plačilni nalog zaradi kršitve javnega reda in miru ter obdolžilni predlog.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
kokodek |  21 .02. 2023 ob  17: 13
pravi dedec butasti