SREDI BELEGA DNEVA TAKO PIJAN, "DA NI MOGEL NE NAPREJ, NE NAZAJ": V avto je naložil alkohol in se odpeljal!

Kronika

Včeraj ob 15.30 je koprske policiste občan obvestil, da je v Prestranku voznik osebnega avtomobila tako pijan, da "ne more z vozilom ne naprej ne nazaj". Kljub temu je v avto naložil alkohol in se odpeljal proti Pivki. Policisti so ustavili 42-letnega voznika, kateremu je odrejen preizkus alkoholiziranosti pokazal 0,95 mg/l. Sledi mu obdolžilni predlog.

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 58 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 142 klicev. Obravnavali so osem prometnih nesreč z materialno škodo, zasegli so eno vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali štiri tatvine, dva primera poškodovanja tuje stvari in nasilje v družini, zaradi kršitev javnega reda je bilo osem intervencij.

Popoldan je v eni od koprskih trgovin varnostnik zadržal osebo, ki je izvršila tatvino. Policisti so ugotovili, da je 47-letni Ljubljančan ukradel vrtalnik znamke Black and Decker, dve bateriji in gin, izdelki so skupaj vredni 185 evrov. Predmete so mu zasegli, sledi kazenska ovadba.

Ob 1.30 so policisti v Strunjanu ustavili osebni avto. 26-letnemu vozniku so odredili preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 0,96 mg/l. Sledi mu obdolžilni predlog.

Ilegalne migracije

Ob 15.15 je policiste PU Koper poklical udeleženec v cestnem prometu in povedal, da vozi po avtocesti od Kopra proti Kozini. Opazil je tovorno vozilo, s podvozja katerega je bilo videti roko. Tovorno vozilo je ustavilo na počivališču Ravne, izpod vozila pa so prišle tri osebe, ki so pobegnile. Policisti so kmalu prijeli tri državljane Maroka, ki so prišli v Slovenijo nelegalno.

V Pučah so policisti obravnavali še štiri državljane Kosova, v Rakitovcu pa dva državljana Turčije in enega državljana Sirije.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
ManofSteel |  22 .04. 2021 ob  13: 33
Zakaj sem bil za odpravo policijske ure, zdaj se bodo vsi tej, ki so bili toliko glasni...ujeli v zanko med policijsko kontrolo. Doživljensko jim vzemite vozniške !!!