SREDI BELEGA DNE PONUJAL DROGO PRED BAROM NA PRIMORSKEM: Policisti so mu zasegli zajetno in pestro "zbirko"

Kronika

Včeraj popoldan se je na PP Ilirska Bistrica zglasil 26-letni moški doma iz okolice Ilirske Bistrice in prijavil, da mu je 42-letnik doma iz Il. Bistrice pred enim od barom v Il. Bistrici poskušal prodati prepovedano drogo. Policisti so takoj odšli na kraj in prodajalca dobili, ter mu pri tem zasegli več paketkov s posušenimi rastlinskimi delci zeleno-rjave barve, nekaj tabletk Dormicum in Helex. Zoper 42-letnika bodo policisti napisali kazensko ovadbo.

Fotografija je simbolična.

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 76 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 214 klicev. Obravnavali so eno prometno nesrečo, v kateri je bila ena oseba huje telesno poškodovana, štiri prometne nesreče v katerih so bile štiri osebe lažje poškodovane in šest prometnih nesreč z materialno škodo. S področja kriminalitete so obravnavali tri poškodovanja tuje stvari, tri tatvine in kaznivo dejanje Neupravičena proizvodnja in promet s prepovedanimi drogami. Zaradi kršitev javnega reda so policisti posredovali 13-krat.

BONUS VIDEO: Podrobnosti umora v Kobjeglavi, policisti v hiši zasegli večje količine prepovedanih drog

Ob 19.06 uri se je 60-letni kolesar doma iz okolice Postojne vozil po pločniku iz smeri Pivke proti Postojni. V Prestranku je na grbini izgubil nadzor nad kolesom, ter padel in se lažje telesno poškodoval. Odrejen mu je bil preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 0,93 mg/l alkohola. Kolesar je bil z reševalnim vozilom odpeljan v ZD Postojna in nato v UKC Ljubljana. Zoper njega bo uveden hitri postopek z izdajo odločbe o prekršku.

Ilegalne migracije

Policisti so na območju Policijske uprave Koper v zadnjih 24 urah obravnavali 71 oseb, ki so nedovoljeno vstopile v Slovenijo.

V sredo, 22. junija, ob 8.44 so policisti pri Senožečah ustavili kombi slovenskih registrskih oznak, ki ga je vozil 46-letni državljan Slovenije, v kombiju pa je prevažal 21 oseb, ki so v državo prišle na nedovoljen način. Vsi so v postopku zaprosili za mednarodno zaščito in so bili odpeljani v azilni dom. Policisti so voznika s kazensko ovadbo privedli k preiskovalni sodnici, ki je zanj odredila pripor.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija