SRBSKI NOTRANJI MINISTER ŠOKIRAL Z VZNEMIRJUJOČIMI FOTOGRAFIJAMI: Na televiziji pokazal obglavljene žrtve srbske celice Kavačkega klana (FOTO)

Kronika

Poročali smo že o zloglasnem morilcu Veljaku Belivuku, vodji srbske celice kriminalne združbe Kavački klan, ki je svoje žrtve zverinsko mučil, nato pa jih celo pojedel. Srbski minister za notranje zadeve Aleksandar Vulin je včeraj na televiziji šokiral javnost z objavo nazornih fotografij njegovih obglavljenih žrtev.

Marko Miljković in Veljko Belivuk

V Srbiji so v minulem tednu zaslišali srbske pripadnike mafijske združbe Črnogorca Radoja Zvicerja znane kot Kavački klan. Srbsko celico vodita Veljko Belivuk in njegova desna roka Marko Miljković, ki naj bi med drugimi umorila nekdanjega vodjo roparske bande Pink Panter, Milana Lepojo. Lepoja naj sicer ne bi bil edina Belivukova žrtev - morilec naj bi v hiši groze v Ritopeku zaklal več ljudi. Tožilci so pripadnikom kriminalne združbe pokazali tudi izredno nazorne fotografije in videoposnetke mučenja in umorov, te pa je včeraj v oddaji na TV Pink javnosti razkril notranji minister Aleksandar Vulin.

"Žrtve na teh fotografijah so člani navijači Partizana, mučili pa so jih drugi navijači Partizana," je v oddaji dejal Vulin ob prizorih obglavljenih trupel, piše Kurir.rs. Žrtve so večinoma obglavljali v Ritopeku, v istem prostoru, v katerem so iz človeških trupel izdelovali čevapčiče. Ostanke trupla so v vrečah odvrgli v reko.

Po besedah notranjega ministra, naj bi kriminalci skupaj s podkupljenimi policisti in pripadniki sodstva, skušali v javnosti prikazati drugačno verzijo zgodbe, sami pa naj bi v javnosti celo veljali za nekakšne junake. Fotografije so posneli kriminalci sami, policisti pa so jih odrkili na njihovih telefonih. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija