SRBIJA V STRAHU, DA BO MALČANSKI BRIVEC UGRABIL DRUGO DEKLICO: 12-letnico pobril, mučil in ji grozil, nato pa pobegnil z nožem v roki (VIDEO)

Kronika

Včeraj so v Srbiji uspeli najti 12-letno Moniko Karimanovič, ki jo je 20. decembra letos ugrabil večkrat obsojeni posiljevalec in pedofil Ninoslav Jovanović. Ugrabil jo je, ko je bila zjutraj na poti v šolo, nato sta po besedah deklice ure in ure prepešačila, obril ji je lase, ves čas ji je grozil in jo mučil.

Usodnega jutra ob 7.25 je bila 12-letnica na poti v šolo, ko se je mimo nje pripeljal z avtomobilom Jovanović, znan tudi kot Malčanski brivec, ker je svojim žrtvam v preteklosti ostrigel lase ali jih obril. Odprl je okno in jo prosil za pomoč, češ, da je novi delavec na šoli in da ne najde zgradbe.

Deklica naj bi mu povedala, da je namenjena proti šoli, on pa naj bi ji rekel, da jo bo peljal. Tako mu bo pokazala pot. Ko so starši prijavili dekličino izginotje, je imel ugrabitelj pred policijo devet ur prednosti. Devet dni je trajala iskalna akcija, v kateri je sodelovalo 800 policistov. Policija je vaščane Pesjača prosila, naj pregledajo vse hiše.

Tako se je v Pesjač odpravil tudi možakar, ki ima tam vikend in res ob prihodu opazil moškega, ki je bežal. Poklical je policiste, ti pa so v zapuščenem vikendu našli ugrabljeno 12-letnico. Bila naj bi zelo prestrašena in naj bi prosila, naj je ne udarijo. Kot je povedala, sta z Jovanovićem pešačila vsak dan najmanj pet ur. Neprestano ji je grozil in jo mučil, pobril jo je po glavi. Med drugim naj bi ji dejal, da se živ nikoli ne bo predal policiji. Pobegnil je z nožem v roki.

Na srbskem notranjem ministrstvu so potrdili, da je Jovanović, ki je še vedno na begu, deklico večkrat zlorabil. V času iskalne akcije so srbski mediji poročali, da je bil tudi sam v otroštvu žrtev zlorab nasilne matere, ki naj bi ga brila po glavi, nato pa vklepala v verige. Zdaj jih skrbi predvsem, da bo Jovanović ugrabil novo deklico.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija