SPROSTITEV PRED NOVIMI SEPTEMBRSKIMI PODVIGI: Zadnje poletne vikende izkoristite za odlične glasbene večere in razvajanje telesa

Piran

Čas, ki ga kvalitetno preživite, pa četudi je to samo nekaj minut ob odlični kavi, urica na slastnem kosilu ali nekaj ur na čudoviti plaži, je naložba v lepše življenje. Kdaj ste nazadnje ob vrhunski večerji uživali spremljavo glasbe v živo? Naj vam še zadnji poletni vikendi ne spolzijo skozi prste. Izkoristite jih za skok v morje, slasten burger, odličen glasbeni večer in razvajanje telesa, po katerem boste kot prerojeni.

Valentina & Žan

Počitek na umirjeni plaži

Petzvezdična plaža Meduza se razprostira na površini skoraj 10.000 m² in velja za eno najbolj zelenih plaž pri nas. Nahaja se na obalnem pasu ob Hotelih LifeClass Portorož, kjer že vrsto let skrbijo za njeno urejenost. Opremljena z novimi, udobnimi ležalniki najvišje kvalitete s svojo okolico poskrbi, da se čas ustavi. Če boste dan preživeli v družbi bližnjih, pa bodo za vas pripravili paviljon za pare, paviljon za družine ali ekskluzivni morski paviljon, ki bo s svojo edinstveno lokacijo na pomolu poskrbel za razgled, ki mu ni para.

Poleti živite počasi in uživajte v hrani

Dan, ki ga preživite na umirjeni plaži ob šumenju borovcev in zvokih morja je lahko še lepši, če ga pospremi odlično kosilo. V restavraciji Meduza boste izbirali med naborom slastnih pic in okusnih, svežih solat. Tudi hladno razvajanje ob kornetu ne bo daleč, saj je hišno pripravljen sladoled na voljo v baru Spuntin in v kavarni Cafè Central, ki med drugim ponuja še slastne hišno pripravljene slaščice. Za poletje bo kot nalašč monoporcija Tropic, ki vas bo razvajala z nebeško mehkim biskvitom in rahlo kremo iz limete. S svežimi ribjimi krožniki ali lokalnimi specialitetami z žara boste večer na morju lahko zaključili v pravem dopustniškem slogu, če obiščete Istrian bistro & Tapas bar, ki se nahaja v neposredni bližini plaže in hotelov LifeClass. Istrian bistro & Tapas bar je že drugo leto zapored uvrščen v enega od treh najvplivnejših mednarodnih vodnikov v svetu gastronomije. Prepoznan je po svojih kuharskih kapah, ki jih podeljuje restavracijam po svetu. Restavracije, ki izpolnjujejo kriterije Gault & Millau, lahko pridobijo od ene do pet kuharskih kap in so uvrščene v vodnik.

Siniša Petrušić, vodja kuhinje Istrian bistro & Tapas bar

Starodavne zdravilne lastnosti morske vode

Tradicija pridelave soli v bližnjih Sečoveljskih solinah je enaka kot pred 800 leti. Preprosti solinarji so že v 13. stoletju naučili menihe iz samostana sv. Lovrenca, da naravne lokalne elemente: solinsko blato, slanico, morsko vodo in zdravilen morski zrak, uporabijo v zdravilne namene. Te elemente v Termah Portorož še danes s pridom uporabljajo. Občutek mehke kože po pilingu s soljo in mediteranskimi zelišči je izjemen. Če k temu dodamo še biserno kopel z aromatičnimi olji ter fango oblogo telesa, se iz Term Portorož vrnemo kot prerojeni. Prepričajte se tudi sami.

Poletni glasbeni večeri v hotelih LifeClass

Najlepše poletne spomine ustvarjamo prav sedaj, zato bodo glasbeni dogodki v LifeClass Hotels & Spa nekaj, kar ne gre zamuditi.  V Cafe Centralu pa od 20.30 dalje ob ponedeljkih, torkih, četrtkih in petkih ob nastopu izkušenega pianista.

Vsak četrtek bo rezerviran za glasbo v živo. Ob 20.30 bodo sobotne večere popestrili izkušeni pevci in glasbeniki, ki bodo večerji v restavraciji Meduza dodali romantičen pridih.

Preverite spored prihajajočih dogodkov in se pridružite.

CAFÈ CENTRAL

Saturday Nights Live

·         Sobota, 27. avgust, od 20.30 do 23.30

LAPSUS TRIO

·         Sobota, 3. september, ob 20.30

EXCELLENT CHOICE

·         Sobota, 10. september, ob 20.30

TULIO FURLANIČ DUO

·         Sobota, 17. september, ob 20.30

EXCELLENT CHOICE

·         Sobota, 24. september, ob 20.30

MICHELA & TIZIANO

·         Od ponedeljka do petka ob 20.30

PIANO VEČERI Z DAMIRJEM DEVIČEM

RESTAVRACIJA MEDUZA

Sredini koncerti

·         Sreda, 31. avgust, od 20.30 do 23.30

POLONA IN EVGEN + NASTOP DUO KAMIKAZETE

ISTRIAN TAPAS

Akustični četrtki

·         Četrtek, 25. avgust, od 19.00 do 22.00

VALENTINA IN ŽAN