SPROSTITE SE NA PLAŽI IN ODLIČNEM KOSILU: Poskrbljeno bo tudi za najmlajše

Piran

Čas za plažo je v poletnem obdobju po navadi omejen na obdobje dopusta, saj nas misli na čakanje na pregretem asfaltu in dolga vožnja do plaže odvrneta od še tako vabljive sence borovcev in prijetnega šumenja valov. Temu se izognete, če izberete pravo lokacijo. To pa ne bo težko, saj so v LifeClass Hotels & Spa v Portorožu pripravili nekaj za vsak okus, interes in del dneva.

Jutro pričnite z okusnim zajtrkom sestavljenim iz sadnega smutija, izvrstne kave in rahlega francoskega rogljička, ki jih bodo za vas sveže pripravili in postregli v Cafe Centralu.

Le korak čez cesto vas pričakuje Plaža Meduza, ena najbolj zelenih plaž pri nas. Nahaja se na obalnem pasu ob Hotelih LifeClass Portorož, kjer že vrsto let skrbijo za njeno urejenost.

Plaža Meduza vas bo razvajala na mehkih, oblazinjenih ležalnikih s pogledom, ki poskrbi, da se čas ustavi.

Za najmlajše bo poskrbljeno v Miniklubu na plaži, kjer bodo ustvarjali pod budnimi očmi animatorjev. V najtoplejših uricah v dnevu pa se tudi mladi ustvarjalci lahko razvajajo v zdravi senci Term Portorož. Razvajali se bodo ob nežni masaži, barvni kopeli ali solnih terapijah, ki krepijo njihovo odpornost in odpirajo dihalne poti.

Tokrat so za vas pripravili posebno ponudbo, s katero boste dneve uživali v senci borovcev in se hkrati okrepčali v restavraciji in baru Spuntin, ki se nahaja neposredno na plaži.

Ob 5-dnevnem najemu ležalnikov in senčnika na plaži Meduza 4* so za vas kosilo v Spuntinu za dve osebi vključili v ceno.

Dnevno pripravljene slastne burgerje z osvežilno pijačo boste lahko brez doplačila, ob 5-dnevnem najemu ležalnikov, v dvoje uživali ob pogledu na morje.

Vabljeni!