Sprehajalka odkrila ostanke trpinčenega psa

Kronika

Šokantni prizori lobanje in okostnjaka trpinčenega psa. Zgrožena sprehajalka je na lokalni medij naslovila pismo in fotografije žalostnega prizora. To je njen apel, da se živali na mučijo.

"Pogosto se sprehajam v naravi in na žalost sem pogosto priča podobnim prizorom. Tokrat sem se v upanju, da lahko stvari spremenim na bolje, odločila, da reagiram," je dejala Snježana Ilić.

V pismu, ki ga je naslovila na lokalni medij, navaja: "Fotografije so posnete v bližini Valbandona in na njih so vidni ostanki psa, ki je bil zavezan z električnim kablom. Po zobeh na lobanji je mogoče zaključiti, da pes ni bil star. O trpljenju, ki ga je doživljal pred koncem svojega življenja, pa ne želim niti razmišljati. Rada imam ljudi, vendar imam rada tudi živali in menim, da si nobeno živo bitje ne zasluži trpinčenja in takšne smrti."

Na žalost to ni bil njen prvi primer srečanja z ostanki poginulega psa, na katerem so vidni znaki trpinčenja. Srečala je tudi že takšne, ki so imeli tačke povezane z žico in razmrcvarjeno lobanjo.

nika |  11 .11. 2013 ob  17: 00
danes psa jutri človeka
klemn |  11 .11. 2013 ob  15: 37
Da mi je vedeti, kdo so ti ljudje in jih obiskati !!!!
Pika |  11 .11. 2013 ob  11: 51
Da mi je vedeti, kaj se nekaterim prepleta v možganih !!!! :( :( :( :(