"SPREGLEDANO" ONESNAŽENJE BADAŠEVICE: Nujno pokličite 112!

Koper

Pred dnevi smo na uredništvu prejeli fotografije onesnažene Badaševice, ki nam jih je poslal bralec. Nastale so minuli petek nekaj minut po 16.00, na njih pa je viden mavričen madež. Ob tem je bralec zapisal, da želi zastaviti vprašanje pristojnim službam, kako je prišlo do izlitja nafte v Badaševico.

Na koprski Upravi za zaščito in reševanje v petek niso prejeli nobene prijave s strani občanov o onesnaženju Badaševice, ki je bila v zadnjem času le-temu že večkrat izpostavljena. Za več pojasnil smo se obrnili tudi na Mestno občino Koper, kjer odgovarjajo enako, da o onesnaženju na območju Olma niso bili obveščeni:

"Obveščene niso bile niti druge pristojne službe oziroma regijski center za obveščanje niso prejeli nobene tovrstne prijave. Madežev na vodni gladini tudi ni več opaziti. Občanke in občane ter druge obiskovalce Kopra prosimo, da v prihodnje takšne dogodke prijavijo na Center za obveščanje 112, ki bo aktiviral posamezne pristojne službe in izpeljal ustrezne ukrepe."

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Koprčan |  06 .12. 2022 ob  19: 39
Vseved ti pa si res vseved. Bralec je sedaj postal superzvezda v hollywoodu in služi 10 mio na mesec. Sicer pa v Olmu/Semedeli je kar nekaj garažnih majstrov, predvidevam da je en od njih čaral...očitno ponovno nekaznovano. Drugič kličemo 112!
vseved |  05 .12. 2022 ob  13: 55
Po moje je sam zlil nafto,slikal in objavil,da bo faca!