SPOTIFY KONČNO TUDI V SLOVENIJI: Po vsem svetu združuje več kot 286 milijonov poslušalcev

Slovenija

Spotify (NYSE: SPOT), najbolj priljubljena naročniška storitev za pretakanje avdio vsebin na svetu, je od včeraj na voljo tudi v Sloveniji. Skupnost Spotify, ki po vsem svetu združuje več kot 286 milijonov poslušalcev, bo omogočila poslušanje domače in mednarodne glasbe – več kot 50 milijonov skladb in milijon podkastov. Storitev Spotify je na voljo brezplačno ali z možnostjo nadgradnje v Spotify Premium, naročniško storitev, ki omogoča uživanje v glasbi brez prekinitev.

Hkrati s Slovenijo Spotify vstopa še na dvanajst drugih trgov: v Moldavijo, Kazahstan, Belorusijo, Rusijo, Albanijo, Bosno in Hercegovino, na Hrvaško, Kosovo, v Črno goro, Srbijo, Ukrajino in Severno Makedonijo.

"Odpirajo se vrata za skoraj 250 milijonov ljubiteljev glasbe, ki bodo na platformi Spotify lahko začeli raziskovati novo glasbo in podkaste z vsega sveta, pa tudi za umetnike s celotnega območja, ki bodo tako lahko dosegli vsak dan bolj povezano svetovno skupnost ljubiteljev glasbe," pravi Federica Tremolada, generalna direktorica družbe Spotify za južno in vzhodno Evropo.

Spotify prinaša več kot 50 milijonov pesmi, en milijon podkastov in več kot štiri milijarde seznamov predvajanja najbolj aktualne slovenske in mednarodne glasbe, individualizirane glasbene predloge, omogoča vsakodnevno odkrivanje nove glasbe in svobodo predvajanja na široki paleti naprav ter interakcijo z aplikacijami Instagram, Facebook, Samsung, Android TV, Google Maps in drugimi.

S prihodom v Slovenijo in na dvanajst drugih trgov je storitev Spotify prisotna na 92 trgih po vsem svetu.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija