ŠPORTNIK LETA 2022: Koprčanom najvišje klubsko priznanje v slovenski gimnastiki (FOTO)

Koper

Koprski gimnastični klub Salto je prejel najvišje klubsko priznanje v slovenski gimnastiki, postal je najboljši klub v letu 2022. Nagrado so jim izročili na prireditvi Športnik leta 2022, ki jo je pripravila v Portorožu Gimnastična zveza Slovenije.

Kot poudarjajo v koprskem športnem klubu, je nagrada dokaz, da so članice in člani izjemno motivirani, da trdo delajo za svoje uspehe in se jih tudi veselijo. Ponosni so na svoje člane, ki so se letos uvrstili v slovensko reprezentanco ženske športne gimnastike in akrobatike.

Med drugim so izpostavili uspehe v ženski športni gimnastiki v mlajših kategorijah, kjer je Luna Babić osvojila 1. mesto, Luana Lubinič pa 2. mesto. Trenerka leta je postala Vesna Starev. V kategoriji mladink je Ana Korenika osvojila 2. mesto. V slovensko reprezentanco sta se uvrstili še mlajši Ema Akrapović in Ilari Vršič.

Blesteli so TUDI člani kluba tudi v akrobatiki. V absolutni kategoriji je Gašper Marsetič osvojil 1. mesto, 2. mesto je osvojil Lucas Marušič, med dekleti pa je 3. mesto osvojila Ana Korenika. Trener leta v akrobatiki je postal Gregor Šimac. V slovensko reprezentanco se je uvrstil še Jan Kavčič.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija