ŠPORT IN REKREACIJA NA ENEM MESTU ZA VSE GENERACIJE: V LESPORTU je vadba resnično posebno doživetje!

Koper

LESPORT je največji športni center na Obali, ki se nahaja v središču Kopra. Le-ta predstavlja odlično rešitev za začetnike, ki se z vadbo komaj spogledujete, rekreativce, ki iščete celostno strokovno obravnavo za doseg zadanega cilja in športnike, ki potrebujete poleg kvalitetnih vadbenih pogojev nekaj več. Ekipa strokovnjakov vam bo pomagala poskrbeti za vaše boljše počutje in dobrobit tako vašega telesa kot uma. Ob čudovitem pogledu na morje, park in bazen, boste pozabili na vsakdanji trušč in vadili še bolj motivirano ter produktivno. V LESPORTU je vadba resnično posebno doživetje. 

Leni Fafangel, triatlonka, diplomirana kondicijska trenerka in organizatorka mednarodnega tekmovanja je lastnica LESPORTA, ki je nastajal devet let. Obiskala je večino športnih centrov po Evropi, večkrat sanjala in vizualizirala vsak kotiček svojega centra, združila vse svoje športne (23 let) in poslovne (15 let) izkušnje, vložila vse svoje prihranke (+posojilo) v opremo prostorov, izbrala motivirane, strokovne in prijazne sodelavce ter se podala v projekt, ki združuje športne, terapevtske in sprostitvene programe.

V LESPORTU dobite vse na enem mestu, za vse generacije.

V LESPORTU živijo šport 365 dni na leto. V centru izvajajo različne športne aktivnosti, se družijo, sproščajo, uživajo v novostih in prirejajo različne dogodke. Odlična lokacija ob Bonifiki jim celo leto omogoča kombiniranje vadbe tudi na prostem. Tako športne aktivnosti na prostem dopolni vadba v fitnesu in obratno.

Z ekipo LESPORTA nikoli nisi sam/a! 

Strokovnjaki LESPORTA ti pomagajo in svetujejo na področju vadbe, prehrane, življenjskega sloga, postrehabilitacije ter spremljajo tvoj napredek do doseženega cilja in še naprej.

Zakaj izbrati LESPORT? 

1. Profesionalna in prijazna ekipa za vas poskrbi od a do ž.
2. Strokovnjaki vam namenijo individualno obravnavo in optimalno podporo za vaš napredek.
3. Uživate lahko v prostorski zasebnosti, saj so vam na razpolago kar tri nadstropja vadbenih prostorov z veliko naravne svetlobe.
4. Red in čistoča sta na visoki ravni.
5. Parking se nahaja pred objektom.
6. Na voljo vam je kraljevsko razvajanje, saj vas čakajo masaže, savna, regeneracijski napitki, kavica ob sončnem vzhodu …

Možnosti treniranja

Čutite bolečino v hrbtu? Zategnjen vrat? Glavobol in slabo razpoloženje? Vas muči nekaj odvečnih kilogramov? Vse to so posledice, s katerimi se srečuje delovna populacija. V LESPORTU so pripravili vadbene programe tako za popolne začetnike kot za tiste, ki ste telesno dobro pripravljeni.

Izberete lahko fitnes v treh nadstropjih, se udeležite skupinskih vadb (kar 15 različnih vadb!), zaplavate v Olimpijskem bazenu Koper ali se odločite za osebno trenerstvo kredibilne LESPORT ekipe (1 na 1, 1 na 2 in za manjše skupine).

Posebnost športnega centra je neomejen obisk, kar pomeni, da vam je na voljo neomejeno obiskovanje fitnesa, bazena in vseh skupinskih vadb, ki so na urniku vadb.

Otroški programi

V Lesportu ponujajo tudi veliko športnih aktivnosti za otroke od 3. leta dalje. Sem spadajo na primer praznovanje rojstnodnevnih zabav s programom, ki je prilagojen starosti slavljenca in povrh vsega še športno obarvan, brezplačno varstvo in animacijo otrok, program Le Fit kids & teens za otroke in mladostnike od 11. do 17. leta, ki ne bo le pripomogel k dobremu telesnemu počutju vašega otroka, ampak ga bo med drugim tudi pripravil in uril socialnih veščin, program Le Swimko, kjer bodo vašega otroka pričakali prijazni učitelji plavanja in obilo zabave, ne glede na vreme, in še veliko več.

Sprostiveni programi

V LESPORTU ponovno odpirajo vrata obnovljene masažnice v 1. nadstropju centra - SPA LESPORT. Masaža je veliko več kot samo sproščanje in prijeten dotik. Le-ta namreč pomaga pri prekrvavitvi našega telesa in vam povrne moči za naš vsakdan.

Poleg tega se lahko odločite za savna ritual v fitosodu, ki vključuje savnanje v objemu cedrovega lesa in zeliščne pare. Med ritualom je vaša glava izven soda, s čimer se zmanjša možnost pregrevanja in negativnih posledic na telo. Popolno kajne?  

Programi za seniorje

Vadba podaljšuje leta življenja in dodaja življenje letom. Predvsem pa pomeni zabavo! Da bo pot v zrelejša leta prijetnejša, v LESPORTU lahko izbirate različne športne programe, kot so: Le Senior (zdrava vadba, plavanje in pilates), Le Spinalis (vadba za hrbtenico), Le Cycling (kolesarjenje na trenažerju), neomejen obisk fitnesa in individualna vadba z osebnim trenerjem.

Seniorji dobite tudi 15 odstotkov popusta na mesečne in trimesečne vadbene pakete!

BON21

Celotno ali delno vrednost bona lahko v LESPORTU koristite za katerikoli vadbeni paket za fitnes, skupinske vadbe ali kombinacije z bazenom.

Akcijska cena dopoldanske karte

Dopoldanska karta (od 6.00 do 14.00) za fitnes in skupinske vadbe je vaša že od 27 evrov na mesec!

Za več informacij pišite na elektronski naslov: info@lesport.si, pokličite na telefonsko številko: 041 655 300 ali obiščite spletno stran: www.lesport.si.