SPOROČILO OBALNEGA ZAVETIŠČA: Govorice, da je bil šarplaninec usmrčen, ne držijo (FOTO)

Koper

Obalno zavetišče za živali iz Svetega Antona je danes na družbenem omrežju Facebook delilo pojasnilo glede starejšega psa, ki mu je pred časom iskalo dom. Med vikendom so se namreč razširile govorice, da naj bi ga gospa, ki je psa skrbela v zadnjem obdobju, usmrtila.

Za starejšega šarplaninca po imenu Otis so v obalnem zavetišču nov dom iskali po smrti lastnikov. Med vikendom so zaokrožile govorice, da je gospa, ki je zanj skrbela v zadnjem obdobju, psa usmrtila. A v zavetišču poudarjajo, da to ne drži.

"Otis je trenutno pri nas, se veselo sprehaja in igra," so zapisali v zavetišču za živali. Otis ima sicer trenutno nekaj manjših zdravstvenih težav, mu pa bodo nov dom pričeli iskati takoj, ko bo spet pri močeh.

???? Pred časom smo pomagali z iskanjem doma za tega čudovitega seniorčka šarplaninca. ???? Bojda za njega ni bilo veliko...

Objavil/a Zavetišče Obala l Obalno zavetišče dne Torek, 12. april 2022

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Boršteran |  12 .04. 2022 ob  20: 57
14
Zavetišču hvala da pomagate!
" gospa" kot ji pravite je motena oseba. Nima ene čiste v glavi. Je veckrat že tako napisala na Facebook da bo dala psico usmrtit če noben ne bo skrbel za njo in tako je napisala tudi za Otisa!
Super zdaj je na boljsem kot prej