SPOROČILO DOBROTNIKA, KI BI RAD POMAGAL: "Prosim ne dovolite, da greste vi ali vaši otroci v posteljo s praznim želodcem"

Slovenija

Po družbenem omrežju Facebook se širi sporočilo, ki je dokaz, da v Sloveniji ne manjka ljudi z velikim srcem. Dobrotnik v teh negotovih časih, ki so marsikoga pahnili v obup, pomaga tistim, ki jih je epidemija koronavirusa najbolj prizadela. "Naj vas ne bo strah ali sram mi poslati zasebno sporočilo. Naredil bom vse kar lahko, da vam pomagam," pravi.

Njegovo sporočilo, ki je namenjeno vsem, ki v teh izrednih razmerah potrebujejo pomoč, se širi po Facebooku z namenom, da bi prišlo do čim več ljudi. "Sedaj smo že solidnih sedem mesecev v pandemiji in država je uradno v recesiji. Če kdo ne dela, ne prejema plačila za delo, ima skrajšane delovne ure in mu zmanjkuje hrane ter življenjskih potrebščin, ali pa gre samo skozi težke čase, prosim ne dovolite, da greste vi ali vaši otroci v posteljo s praznim želodcem," piše dobrotnik in nadaljuje:

"Naj vas ne bo strah ali sram mi poslat zasebno sporočilo. Naredil bom vse kar lahko, da vam pomagam. Lahko samo odložim paket hrane pred vrati in odidem. Nihče ne rabi vedeti in kar se drugih tiče, se niti ni zgodilo."

Dobrotnik v sporočilu še prosi, da se ga deli, da bi prišel do čim več ljudi.

ZAČENJA SE KURILNA SEZONA: Tukaj so razlogi za prehod na toplotno črpalko

Oskrba s toploto je v našem življenju zelo pomembna Ko vstopimo v hladno okolje, naše telo prerazporedi kri do trupa in tako ščiti ter ohranja toploto vitalnih organov. Hkrati telo omejuje pretok krvi v kožo, kar pomeni, da lahko dlje časa zadržimo več notranje toplote.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija