SPITE NA TREBUHU? To lahko povzroča erotične sanje

Trendi

Raziskave so pokazale, da so erotične sanje povezave s položajem, v katerem spite. Tako imenovani 'zlati položaj', ki vas lahko privede do erotičnih sanj, je spanje na trebuhu.

Študija opravljena na Univerzi v Montrealu je pokazala, da ima 78 odstotkov ljudi erotične sanje vsaj enkrat v življenju. Nekateri med erotičnimi sanjami doživijo orgazme, takih naj bi bilo 37 odstotkov žensk.

Poseben položaj je spanje na trebuhu, saj naj bi aktiviral genitalije. Z drugimi besedami, pritisk ob posteljo lahko izzove stimulacijo, s tem pa podzavestno erotične misli.

Erotične sanje so eden od načinov, da naša podzavest odkriva naše najbolj globoke strahove in želje, ki pa najverjetneje nimajo nikakršne veze z dejanskim stanjem v spolnem življenju.

Erotična zveza s šefom lahko pomeni, da želite razviti kariero, vendar o tem še niste pripravljeni govoriti na glas. Če imate erotične sanje o nekom, ste se zelo verjetno povezali z njim na psihološki način. Kar pa še ne pomeni, da si to osebo tudi dejansko želite.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija