SPET BO POSIJALO SONCE: Vroče še posebej na Primorskem

Slovenija

Popoldne se bo delno razjasnilo, v notranjosti nastalo nekaj ploh. Pihal bo severovzhodni veter, na Primorskem šibka burja, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje. Najvišje dnevne temperature bodo od 23 do 28, na Primorskem okoli 30 stopinj Celzija.

V petek bo pretežno jasno. Ponekod bo še pihal veter vzhodnih smeri, na Primorskem šibka burja. Najnižje jutranje temperature bodo od 12 do 18, na Primorskem do 21, najvišje dnevne od 25 do 30, na Primorskem okoli 32 stopinj Celzija.

V soboto in nedeljo bo pretežno jasno in zlasti na Primorskem bo vroče. Veter bo oslabel.

Vremenska slika: Nad srednjo in vzhodno Evropo se krepi območje visokega zračnega tlaka. S severovzhodnimi vetrovi k nam postopno doteka bolj suh in toplejši zrak.

Napoved za sosednje pokrajine: Danes bo ob Jadranu ob zmerni burji večinoma sončno. V krajih vzhodno od nas bodo še občasne krajevne padavine. Popoldne se bo delno razjasnilo. V petek bo pretežno jasno. Ob Jadranu bo še pihala večinoma zmerna burja.

Biovreme: V četrtek bodo razmere zmerno obremenilne za nekatere ljudi, občutljivi ljudje bodo imeli manjše vremensko pogojene težave. V petek bo vpliv vremena na počutje ljudi ugoden.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija