SOPROG PO 4 MESECIH OD NAJDBE TRUPLA TRŽAČANKE LILLY: "Po telefonskem pogovoru se je v njej nekaj spremenilo" (VIDEO)

Kronika

Primer smrti Tržačanke Liliane Resinovich, ki je izginila 14. decembra lani, njeno truplo pa so 22 dni kasneje našli v parku nekdanje psihiatrične bolnišnice v Svetem Ivanu, še vedno buri duhove. Vmes so se pojavila ugibanja, da si je 63-letnica, katere truplo so našli v črnih vrečah za smeti, sama vzela življenje. Njen mož Sebastiano Visintin je v zadnjih mesecih pogosto gost različnih italijanskih oddaj, ki preučujejo kriminalistične primere. Nazadnje je povedal, da se po njegovem "vse vrti okoli tistega jutra".

Sebastiano Visintin in Liliana Resinovich

"Po mojem mnenju se vse vrti okoli tistega jutra, saj smo bili doma," je Sebastiano Visintin, mož umrle Liliane, povedal med gostovanjem v televizijski oddaji La vita live.

Liliana je ob 8.22 opravila klic, takrat pa naj bi se "v njej nekaj spremenilo". Po besedah Claudia, prejemnika klica, ki je bil Lilianin prijatelj, mnogi pa namigujejo, da kar ljubimec, naj bi 63-letnica rekla, da ga bo kasneje obiskala, prej pa naj bi imela še opravek v trgovini s telefoni. "Po mojem se je v tistem pogovoru Lilianino razpoloženje spremenilo," pravi Visintin, ki domneva, da je soprogra ugotovila, da Claudijeve ideje ne sovpadajo z njenimi ter da sije prijatelj v glavo "vtepel kdo ve kaj".

Visintin poudarja, da ne izključuje ničesar, a se mu vseeno zdi skrajno neverjetno, da bi njegova Lilly naredila samomor, "še posebej, ker sva za tisti dan imela načrte in ker je ljubila življenje", piše portal Trieste Caffe.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Maestral30knots |  17 .04. 2022 ob  10: 34
On je kriv! Ce se po 4 mesecih da komaj izjavo