ŠOKANTNO MUČENJE PSIČKE: Ker je skotila, jo je pretepel, ustrelil in še živo vlekel z vrvjo po makadamu (FOTO, VIDEO)

Kronika

V Španiji odmeva grozljiv primer mučenja psa. Lastnik, šlo naj bi za lovca, je svojo psičko pretepel in dvakrat ustrelil, ker je skotila šest mladičkov. Nato pa jo je še živo vlekel z vrvjo po makadamski cesti. Posnetek s kraja dogodka je prišel v roke organizacijam za zaščito živali in lokalnemu združenju veterinarjev, ki so že napovedali pravne ukrepe zoper lastnika. Psičko so sicer zelo hudo poškodovano uspeli pripeljali do veterinarske klinike, kjer pa je umrla.

Kdo je lastnik poginule psičke, zaenkrat še ni znano. Šlo naj bi za moškega, starega okoli 60 let, ki mu zdaj grozi do dve leti zapora. Različne skupine za zaščito živali so sprožile peticijo 'Pravičnost za Almo', ki jo je do sedaj podpisalo na tisoče ljudi, s katero želijo v javnosti ustvariti dovolj velik pritisk, da bo storilec tega gnusnega dejanja dejansko kaznovan.

Psičko je lastnik najprej pretepel in dvakrat ustrelil, nato pa jo je hudo poškodovano, a še vedno živo, vlekel do doma. Mimoidoči je opazil njegovo početje, vse skupaj posnel in posnetek predal policiji. Je pa posnetek prišel v roke tudi organizacijam za zaščito živali.

Dogodek se je zgodil v kraju Chantada. Potem ko je psička podlegla poškodbam na veterinarski kliniki, je skrb za mladičke prevzel lokalni veterinar.

Različna združenja za zaščito in proti mučenju živali zdaj pozivajo k 'pravični kazni' zoper možakarja. Množično delijo fotografije in video posnetek po družbenih omrežjih. Oglasili so se tudi v španski stranki za pravice živali Pacma.

"Bes ob teh fotografijah je neopisljiv."

"V tej grofiji takšna divjad ni zmeraj kaznovana z zaporom."

"Borimo se proti temu."

"To so primeri psihopatov, ki živijo v naši sredini. Potem pa smo presenečeni, ko streljajo svoje žene."

To je le nekaj zapisov, ki so zaokrožili po družbenih omrežjih.

Na video posnetku je mogoče slišati, kako se mimoidoči, ki je vse skupaj posnel, prepira z moškim. Moški mu odgovori, da pelje psa domov. Ko pride do podvoza, pa zavpije: "Nehajte me snemati!"

Pogumni snemalec mu odgovori, da je to, kar počne, nečloveško, da ga snema, da snema žival. Moški naj bi v nekem trenutku celo dejal, da lahko ustreli, kogar želi.

Ženska, ki je vse skupaj posnela, je Virginia Gonzalez, ki je skupaj s soprogom najprej zaslišala strel in pasji lajež, nato pa je zagledala moškega s pištolo. Moški naj bi ji med drugim dejal, da je lovec in da to lahko počne. Ko mu je rekla, da bo poklicala policijo, je psa, ki je imel okrog vratu vrv, začel vleči. Takrat sta s soprogom začela snemati. Video posnetek si lahko pogledate na tej povezavi.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
bubobubo |  04 .12. 2019 ob  22: 31
13
temu gnoju vrniti z enako mero, privezat in ga vlečt po makadamu, brez milosti.....ni vreden, da diha naš zrak, ni vreden
Kristjan |  04 .12. 2019 ob  17: 59
19
Za taka govna sadisticna je samo eno zdravilo.