ŠOKANTNO ALI IZNAJDLJIVO? Preberite s katerimi nenavadnimi predmeti ženske masturbirajo (VIDEO)

Trendi

Po poročanju hrvaškega portala 24sata, se je na TikToku začelo zelo zanimivo "gibanje" žensk. Na popularnem družbenem omrežju namreč odkrivajo, s katerimi predmeti so masturbirale preden so začele imeti spolne odnose.

Objava je hitro postala viralna, še bolj zanimivi pa so komentarji pod njo. Kot so zapisale uporabnice socialnega omrežja, so med drugim masturbirale z najrazličnejšimi predmeti.

Ena izmed uporabnic je zapisala, da je masturbirala s kumarico, ki jo je "po uporabi" vrnila nazaj v kuhinjo, spet druga pa se je opravičila očetu, ker si je pomagala z njegovim trimerjem za krajšanje nosnih dlak. 

@rebeccamaxwell69

I need answers. Did y’all just finger yourself ?!?! ##girlproblems ##thegirlsroom

♬ original sound - Becks

Mobitel, ki je bil nastavljen na vibriranje, plišasti medvedki, igračke za mačke in celo noge priljubljene Barbike, so le nekateri izmed pripomočkov. Zdi se, da so uporabile tisto, kar je bilo prvo "pri roki". Med drugim tudi sveče, električne zobne ščetke, maskare in banane.

Na drugi strani pa so nekatere v komentarjih zapisale tudi, da v mladosti nikoli niso masturbirale.

POGOVOR Z DIABETOLOGINJO JANO KOMEL IZ ZD KOPER: "Vitamin D dokazano zmanjša pojavnost akutnih okužb dihal"

Smo sredi drugega vala koronavirusa, njegove posledice bomo čutili še dolgo. Ali držijo trditve, da lahko okužbo preprečimo tako, da okrepimo svoj imunski sistem? Nas ta res ščiti pred koronavirusom? Ker je koronavirus (SARS CoV2) zelo nalezljiv virus, se z njim lahko okužimo kljub dobremu imunskemu sistemu.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija