ŠOKANTNA NESREČA PRI SOSEDIH: Trčil v kar 8 vozil, 'letel' po zraku, uničil hišo, njemu pa nič (FOTO)

Kronika

V nedeljo ob 2.20 je prišlo v Malinu na Hrvaškem do šokantne prometne nesreče. Povzročil jo je pijan voznik, ki mu je alkotest pokazal 1,77 promila in je bil po nesreči pridržan na policijski postaji do streznitve. V nesreči je bilo poškodovanih osem vozil in družinska hiša, povzročitelj pa naj bi jo odnesel brez praske. 

39-letni voznik je po ugotovitvah policistov zaradi neprilagojene hitrosti v ovinku izgubil nadzor nad vozilom. Zaneslo ga je na travnik, v odvodni kanal in nato ponovno na travnik, kjer je trčil v okrasno rastlinje, so nesrečo opisali na brodsko-posavski policijski upravi.

Avtomobil je nato trčil v parkirano tovorno vozilo, ki ga je odbilo najprej v zid, nato pa še v kovinska vrata družinske hiše. Voznika je z njegovim avtomobilom odbilo še v drugo parkirano tovorno vozilo, prevrnil se je na bok in potem, ko se je nekajkrat zavrtel v zraku, padel na strehe treh parkiranih avtomobilov.

Na še tri druga parkirana vozila so padli tudi odpadli deli povzročiteljevega avta, gramoz in zemlja. Pri tem so bila poškodovana še vhodna vrata in okno družinske hiše v lasti 54-letnika, je še sporočila lokalna policija. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija