ŠOKANTEN PRIZOR: Rešilca med vožnjo zajeli plameni (VIDEO)

Kronika

Na Facebook strani 'Hitna uživo 194' se je pojavil posnetek šokantnega prizora. Med vračanjem z intervencije je zagorelo reševalno vozilo, v katerem so bile tri osebe. Po podatkih policije se je to zgodilo na županijski cesti na vhodu v Pačetin pri Vukovarju, v soboto okoli 20.15.

Po pojasnilu policije je prišlo do okvare na električnih inštalacijah, požar pa je izbruhnil med vožnjo. V vozilu so bili voznik in dva uslužbenca Zavoda za urgentno medicino Vukovarsko-sremske županije, v njem pa med incidentom k sreči ni bilo pacientov.

Ogenj se je razširil prek glavnih kablov na ostale dele vozila, zaradi česar je na koncu zgorelo celotno vozilo, so pojasnili na vukovarski policijski upravi. Poleg tega je pogorelo še nizko rastlinje v odvodnih kanalih. Škoda je po oceni policije velika.

ZZHM VUKOVARSKO-SRIJEMSKE ŽUPANIJE! Povratak s intervencije. Više od 10 godina staro sanitetsko vozilo. Kažu, taman se razradilo. Nego, gospodo iz Vlada Republike Hrvatske kako vaši Audiji? Jel se može? Hvala Bogu, svi su se spasili u zadnji čas.. Mediji slobodno mogu koristiti link na video. #hitnaUŽIVO194

Objavil/a HITNA UŽIVO 194 dne Nedelja, 07. avgust 2022

Požar so pogasili gasilci ob 21.15, županijska cesta pa je bila zaradi ogleda zaprta za promet med 20.40 in 21.30, piše 24sata.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija