ŠOKANTEN PREOBRAT V PREISKAVI ZLOČINA NA KRKU: Ni šlo za umor, zgodilo se je to

Kronika

Včeraj smo poročali o zločinu, ki je v tem tednu pretresel otok Krk. V torek so v stanovanju večstanovanjske hiše v mestu Krk mrtvo našli nemško državljanko, po prvih domnevah naj bi jo zadavil njej soprog, nato pa z njenim truplom več dni ostal zaklenjen v stanovanju. A obdukcija trupla je poskrbela za šokanten preobrat. Ženska je umrla zaradi zastrupitve z alkoholom.

Fotografiji sta simbolični.

Obdukcijsko poročilo in toksikološko izvedensko mnenje sta potrdila, da je 47-letna nemška državljanka umrla zaradi akutne zastrupitve z alkoholom. V krvi je imela 3,6 promila alkohola, umrla pa je dva dni preden je policija našla njeno truplo, piše portal Glas Istre.

Njenega 46-letnega soproga, prav tako državljana Nemčije, je policija kazensko ovadila, ker ženi ni zagotovil pomoči, so danes sporočili s primorsko-goranske policijske uprave.

Spomnimo, da je policija žensko brez znakov življenja našla v torek, 27. julija, zvečer. V istem stanovanju so našli tudi soproga, ki je bil pod vplivom alkohola v koncentraciji 2,9 promila. Moškega so aretirali in pridržali. Po prvih informacijah naj bi bila ženska umorjena, glavni osumljenec pa je bil njen mož, ki naj bi jo zadavil. Tudi sosedje so poročali o glasnem prepiru, ki so ga iz stanovanja para slišali v noči s sobote na nedeljo.

Preiskava pa je pokazala, da je ženska umrla zaradi zastrupitve za alkoholom, mož pa pijani ženi ni pomagal. Zato so zoper njega vložili kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

Po pisanju portala se kriminalistična preiskava nadaljuje, z namenom odkritja vseh okoliščin tega nesrečnega dogodka.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija